Καταρράτκες στην περιοχή του Αγίου Θωμά στην Μεσαναγρό.

Παλαιότερα είχαμε κάνει δύο αναρτήσεις για την περιοχή ''Μαλά'' στο Γεννάδι και για τους καταρράκτες που υπάρχουν εκεί. (εδώ και εδώ). Θα ήταν άδικο όμως αν δεν αναφερόμασταν και στους καταρράκτες της περιοχής του Αγίου Θωμά στη Μεσαναγρό.

Στην Μεσαναγρό λοιπόν και κοντά στο μέρος που γίνεται κάθε χρόνο το πανηγύρι του Αγίου Θωμά υπάρχει ένας καταρράκτης ο οποίος ακόμα και αν δεν έχει νερά δημιουργεί ένα πολύ όμορφο τοπίο. Αυτές τις μέρες που έβρεξε στο συγκεκριμένο μέρος υπάρχει ένα υπερθέαμα που εξυμνεί την Ροδίτικη φύση.

Όλοι μας γνωρίζουμε ότι το νησί μας είναι πανέμορφο, με κρυμμένες ομορφιές πολλές από τις οποίες ούτε εμείς οι ίδιοι γνωρίζουμε. Ας μην τις αφήσουμε κρυφές λοιπόν. Στείλτε ότι έχει ο καθένας υπόψιν του για την Ρόδο και βοηθήστε το Rodius να αναδείξει την ομορφιά του νησιού μας, μόνοι μας εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε και πολλά.

Την προσεχή Κυριακή σας προτείνουμε να πάτε στην συγκεκριμένη περιοχή για να δείτε ότι δεν είμαστε υπερβολικοί. Αν έχετε σκοπό να κάνετε κάποια εξόρμηση, η δική μας πρόταση είναι αυτή.

Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν...





Βοηθήστε μας να αναδείξουμε την Ρόδο, μερικά από τα δημοσιεύματα μας πάνε και στο εξωτερικό.
Στείλτε μας φωτογραφίες, πείτε μας για μέρη που γνωρίζετε.

Πηγή: messanagros-rhodes.blogspot.com

RODIUS
εδώ μόνο καλά νέα!!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More