48ωρη απεργία των εργαζομένων στο ξενοδοχείο «Cyprotel» στο Φαληράκι

Σε απεργία έχουν προχωρήσει σήμερα από τις 7 το πρωί οι εργαζόμενοι του ξενοδοχείου «Cyprotel» (πρώην «Luca») στο Φαληράκι με αίτημα να πληρωθούν άμεσα τα δεδουλευμένα τους....


Στο χώρο βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή στελέχη του ΠΑΜΕ, ενώ μετά από αίτημα των εργαζομένων το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων έχει προκηρύξει 48ωρη απεργία για το συγκεκριμένο ξενοδοχείο.

Σε ανακοίνωσή της η Γραμματεία Επισιτισμού - Τουρισμού Ρόδου του ΠΑΜΕ τονίζει: «Η εργοδοσία δοκίμασε με διάφορους τρόπους πότε με το μαστίγιο και πότε με το καρότο να επιβάλει στους εργαζόμενους να μπουν για δουλειά, όμως η αποφασιστική τους στάση ακύρωσε τους σχεδιασμούς της.

Να σημειωθεί ότι και στο ξενοδοχείο αυτό οι καμαριέρες καθαρίζουν καθημερινά 25 δωμάτια η καθεμιά, ένα ακόμη παράδειγμα των "μεμονωμένων" περιπτώσεων του τουριστικού θαύματος με το οποίο αφεντικά και κυβέρνηση ισχυρίζονται ότι θα βγούμε από την κρίση.

Το παράδειγμα των εργαζομένων που τόπο τον τόπο δουλειάς σπάνε την τρομοκρατία πρέπει να ακολουθήσουν όλοι οι εργαζόμενοι του κλάδου».
http://parapona-rodou.blogspot.com/2013/07/48-cyprotel.html#.UfjOa8X8Jc8

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More