«Φλερτάρει» Μαυρία η Γιουβέντους

Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Γιουβέντους βρίσκεται εδώ και αρκετό καιρό ο Χάρης Μαυρίας, όπως αποκαλύπτει σήμερα (23/02) η SportDay.
Μάλιστα, η εφημερίδα αναφέρει πως η ιταλική ομάδα έχει καταθέσει μέχρι στιγμής τρεις προτάσεις στον Παναθηναϊκό για την απόκτηση του νεαρού μεσοεπιθετικού.
Ο 19χρονος παίκτης έκανε… κλικ στη «Γηραιά Κυρία» τον Οκτώβριο του 2010, όταν σε ηλικία 16,5 ετών, άρχισε να ξεχωρίζει στα τμήματα υποδομής του «τριφυλλιού».
Μετά από μερικούς μήνες, συγκεκριμένα τον Μάιο, οι «μπιανκονέρι» καταθέτουν πρόταση ύψους 700.000 ευρώ μετρητά και 1 εκατ. με την μορφή (εφικτών) μπόνους στους «πράσινους», οι οποίοι κρίνουν πολύ μικρή την προσφορά και άμεσα προτείνουν επέκταση συμβολαίου στον Μαυρία.
Το περασμένο καλοκαίρι, στα πλαίσια των συζητήσεων που έχουν οι δύο σύλλογοι και για ανταλλαγής παικτών, η Γιουβέντους προσφέρει 1,2 εκατ. ευρώ μετρητά και 1 εκατ. μπόνους, με τάσεις… αυξητικές. Ωστόσο, η τότε διοίκηση με πρόεδρο τον Δημήτρη Γόντικα αξιώνει ένα ποσό ύψους 3 εκατ. ευρώ μετρητά.
Μετά από αυτό η «Βέκια Σινιόρα» αποσύρει το ενδιαφέρον της για τον νεαρό παίκτη, όμως το φθινόπωρο ο Παναθηναϊκός – προφανώς λόγω της δύσκολης οικονομικής κατάστασης που επικρατεί στα ταμεία της ΠΑΕ – ενημερώνει πως είναι διατεθειμένος να συζητήσει την παραχώρηση του 19χρονου μεσοεπιθετικού με ένα ποσό γύρω στα 2 εκατ. ευρώ.
Οι Ιταλοί επανέρχονται στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, προτείνοντας 1,7 εκατ. ευρώ cash και ακόμη 1 εκατ. ευρώ σε μπόνους. Ωστόσο, ο αντιπρόεδρος του «τριφυλλιού», Χρήστος Παναγόπουλος, όμως, απαίτησε 7 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του νεαρού άσου. Οι διοικούντες την «Γιούβε», από την πλευρά τους. έκριναν ότι το συγκεκριμένο ποσό είναι εκτός ποδοσφαιρικής πραγματικότητας.
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν αποκλείεται το ερχόμενο καλοκαίρι να επιστρέψουν για να εντάξουν στο δυναμικό τους τον Μαυρία.
Πηγή: sport-fm

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More