Γ.Κότσιρας:«Πέρασα τουλάχιστον δύο φορές κατάθλιψη στη ζωή μου»Αποκαλυπτικός ήταν στην τελευταία του συνέντευξη ο Γιάννης Κότσιρας. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για τις περιόδους που βίωσε μεγάλες καταθλίψεις και τον τρόπο με τον οποίο τις ξεπέρασε.
«Πέρασα τουλάχιστον δύο φορές κατάθλιψη στη ζωή μου. Η πρώτη ήταν όταν ξεκίνησα να κάνω αυτήν την δουλειά, το 1997. Αισθάνθηκα να χάνω τα πάντα γύρω μου, όταν όλοι ασχολιόντουσαν με μένα. Έβλεπα να χάνω τους φίλους μου, την ησυχία μου, την ιδιωτικότητά μου.
Ήθελα να παρατήσω το τραγούδι. Ήθελα να παρατήσω το τραγούδι. Βρήκα τη δύναμη, όμως, να βάλω τους δικούς μου όρους σ΄ αυτό το κομμάτι. Η δεύτερη φορά ήταν πριν από μερικούς μήνες, όταν γράφτηκε ένα μεγάλο ψέμα για μένα και έριξε πάρα πολύ ψυχολογικά» είπε στο περιοδικό «ΕΓΩ».
Όσον αφορά τις προσπάθειες και τον τρόπο που διάλεξε για να τις αντιμετωπίσει τόνισε: «Έκανα τα πάντα. Πρώτα ζήτησα τη βοήθεια ειδικού. Το δεύτερο ήταν να αφιερωθώ στους ανθρώπους και στα πράγματα που με κάνουν να νιώθω καλύτερα. Πέρασα τη δυσκολία μου για δύο-τρεις μήνες και μετά βγήκα έξω στον κόσμο. Πήρα τους μουσικούς μου, τους φίλους μου και γυρίσαμε την Ελλάδα».
http://www.enimerwsi.gr/perasa-toulachiston-duo-fores-katathlipsh-sth-zoi-mou/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More