Νέα γενιά του κράνους Predator


Νέα γενιά του κράνους PredatorΗ εταιρεία που μας εντυπωσίασε με το κράνος του Predator επιστρέφει με το Dredator 3, ένα κράνος ίδιου σχεδιασμού, βελτιωμένο στα σημεία!

Το Predator 3 έχει ακριβώς τον ίδιο σχεδιασμό με το Predator 2, αλλά έχει βελτιωθεί στους τομείς της ασφάλειας και της εργονομίας.

Αναλυτικότερα, το ενισχυμένο κέλυφος έγινε ακόμη πιο ασφαλές, η νέα ζελατίνα αυξάνει την ορατότητα κατά 50% και ανοίγει με το ένα χέρι, ενώ το βάρος του δεν ξεπερνά τα 2.200 γραμμάρια.

Τα καλύτερα στοιχεία του νέου κράνους, όμως, είναι τα εξής δύο: πρώτον, αν το παραγγείλετε θα είναι έτοιμο εντός 10 ημερών. Και δεύτερον, τα 125 δολάρια που ίσχυαν μέχρι τώρα για τα μεταφορικά εξαφανίζονται και οι αποστολές σε όλον τον κόσμο είναι δωρεάν!

Αυτό σημαίνει ότι το μόνο που έχετε να πληρώσετε για το συγκεκριμένο κράνος είναι τα 780 ευρώ (590 ευρώ) της απλής έκδοσης, συν την αξία του έξτρα εξοπλισμού που επιθυμείτε να τοποθετήσετε σε αυτό (carbon dreadlocks, κατευθυνόμενο λέιζερ και γραφικά).Πηγή: mototriti.gr

 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More