Πρόταση για εξόρμηση την Κυριακή: Πεζοπορία στην περιοχή Μαλά στο Γεννάδι (Φωτογραφίες)- Αναδημοσίευση.

Από το blog:  http://rodius.blogspot.com/

Σαββατοκύριακο ήρθε και είναι καιρός να ξεκουραστούμε λίγο. Ειδικά τώρα που έπεσε και τριήμερο ήταν ότι καλύτερο. Το blog μας κάθε Σάββατο προτείνει μερικές εναλλακτικές λύσεις- ιδέες για τους αναγνώστες του που θέλουν να κάνουν κάποια εξόρμηση σε μέρη του νησιού μας την Κυριακή.
Πέρα από τα γνωστά τοπία της Ρόδου εμείς έχουμε σκοπό να δημοσιοποιήσουμε αλλά και να σας προτείνουμε διάφορα άλλα μέρη όχι και τόσο γνωστά αλλά εξίσου όμορφα με τα δημοφιλή, από άκρη σε άκρη της Ρόδου.
Όι εξορμήσεις που προτείνουμε εμείς αποτελούνται από τόπους με άγρια ομορφιά, τόπους με παράξενη και εναλλακτική εικόνα, τόπους με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην χλωρίδα και την πανίδα κ.α.
Αυτή την φορά φωτογραφίσαμε την άγρια φθινοπωρινή ομορφιά της περιοχής του Μαλά στο Γεννάδι, μια περιοχή που αξίζει να επισκεφθείτε και βέβαια να ψάξετε πολύ καλά ώστε να βρείτε τους καταρράκτες στους οποίους τρέχουν τα χειμωνιάτικα νερά από τις βροχές.
 Όπως αντιλαμβάνεστε το να υπάρχουν καταρράκτες σε νησί δεν είναι και κάτι το συνηθισμένο. Αξίζει λοιπόν να κάνετε μια πεζοπορία στον Μαλά, και να νιώσετε την μυρωδιά της άγριας ρίγανης και αλεσφακιάς να σας συνοδεύουν σε όλη την διαδρομή. Σας προτείνουμε να ανεβείτε στην κορυφή του βουνού και να βρεθείτε μπροστά σε μια εντυπωσιακή θέα.
Δείτε τις φωτογραφίες από την άγρια ομορφιά της Νότιας Ρόδου:


 


























Ο δρόμος προς αυτή την περιοχή είναι σχετικά εύκολος, μπορείτε να μπείτε στο Γεννάδι και να ρωτήσετε κάποιον.
Και μην ξεχνάτε, μπορείτε κι εσείς να μας στείλετε την δική σας πρόταση με τις φωτογραφίες σας, και αμέσως να την δημοσιοποιήσουμε.
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More