Δύο οργιές σχοινί, για κάθε εμπρηστή...

Σοκάρει η ομολογία του: Ήθελα να κάψω ολόκληρη τη Ρόδο!

Στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου οδηγείται ένας 39χρονος ιδιωτικός υπάλληλος από το Παραδείσι, ο οποίος ομολόγησε ότι φέρει ευθύνη για τις πυρκαγιές των τελευταίων ημερών στο νησί, αλλά και για άλλους δέκα εμπρησμούς δασών τα τελευταία 12 χρόνια!

Σοκάρει η ομολογία του: Ήθελα να κάψω ολόκληρη τη Ρόδο!
Σύμφωνα με τα λεγόμενα του, απώτερος σκοπός του ήταν να κάψει όλη τη Ρόδο!
Ο 39χρονος εντοπίστηκε από πληροφορίες που είχαν οι αξιωματικοί του ανακριτικού τμήματος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου, ανακρίθηκε και παραδέχθηκε ότι ξεκίνησε τους εμπρησμούς από την ηλικία των 13 χρόνων, όταν ζούσε με την οικογένειά του στη Γερμανία.
Υποστήριξε ότι αντιμετωπίζει σοβαρό ψυχολογικό πρόβλημα και ομολόγησε ότι από το 2000 ως σήμερα είχε αποπειραθεί δέκα φορές να κάψει τα δάση στην Αρχίπολη, την Ελεούσα, το Παραδείσι, τη Λαχανιά, τη Δαματριά και τις Φάνες!
Η ομολογία του φερόμενου ως εμπρηστή ότι προκαλούσε πυρκαγιές πάντα με τον ίδιο τρόπο, βάζοντας φωτιά με αναπτήρα σε ξερά χόρτα, ταιριάζει με τα ευρήματα της έρευνας.
Ωστόσο, υπάρχουν κενά στην απολογία του, καθώς για κάποιες πυρκαγιές ισχυρίζεται ότι δεν θυμάται να τις προκάλεσε ο ίδιος, όπως αυτή που ξέσπασε προ ημερών στις Στεφανές.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του βρίσκεται στα χέρια του εισαγγελέα ο οποίος τη μελετά για να ασκήσει διώξεις.

http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/227078/sokarei-i-omologia-toy-ithela-na-kapso-olokliri-ti-rodo

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More