Έκθεση φωτογραφίας από το «Ροδίων άθλησις»
To  τμήμα Φωτογραφίας του "ΡΟΔΙΩΝ Άθλησις" στα πλαίσια της λήξης του ετήσιου κύκλου μαθημάτων του, διοργανώνει ομαδική Έκθεση Φωτογραφίας με τίτλο "Αλληλεγγύη" από την Παρασκευή 22 Ιουνίου έως και την Κυριακή 01 Ιουλίου 2012 στον Εκθεσιακό Χώρο της Πύλης D’ Amboise στην Παλιά Πόλη της Ρόδου.
Οι σπουδαστές που συμμετέχουν στην έκθεση με την καθοδήγηση της φωτογράφου Νίκης Σπάρταλη διοχετεύουν μέσα από την τέχνη της φωτογραφίας την καλλιτεχνική τους ενέργεια και ερμηνεύουν την καθημερινότητα με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο. Τα άτομα της ομάδας συνεργάστηκαν κάτω από ένα πνεύμα αλληλεγγύης και ομαδικότητας παραμερίζοντας προσωπικούς στόχους και διαφορετικότητες προκειμένου να επιτευχθεί ο κοινός τους σκοπός...
 

Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012 και ώρα 20:30 στον Εκθεσιακό Χώρο της Πύλης D’ Amboise. Η έκθεση θα είναι ανοιχτή προς το κοινό καθημερινά 18:00-22:00, η είσοδος  είναι ελεύθερη.
Συμμετέχουν:
Αδαμόπουλος Παναγιώτης, Γιαννίκογλου Ζαφέρ, Γιαννούτσος Γιάννης, Γρηγοράκης Κωνσταντίνος, Καμπουρόπουλος Φίλιππος, Κατσαρά Χριστίνα, Καϋμενάκης Βασίλειος, Κλαδογένης Δημήτρης, Κουντούρη Αγγελική, Κουφού Ισμήνη, Μοσχίδη Κυριακή, Μπιλιά Δανάη, Νεοφύτου Μαριάνθη, Νιωτάκης Κωστής, Πατούνα Αφροδίτη, Σκουμιός Κώστας.

Επιμέλεια – Συντονισμός: Νίκη Σπάρταλη.
Χορηγός Επικοινωνίας : Ράδιο Λυχνάρι, Rodos Events

http://www.rodosalarm.gr/index.php/politismos/4689-----l-r

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More