Ξεπουλάνε την περιοχή Αφάντου της Ρόδου (Ξεσηκωθείτε)Πριν από το Πάσχα οι διαγωνισμοί για τον ΟΠΑΠ, τη ΔΕΠΑ-ΔΕΣΦΑ, τα έξι ακίνητα του εξωτερικού και ενδεχομένως την Αφάντου της Ρόδου...

Σε συνέντευξή του στη Realnews ο πρόεδρος του Ταμείου Αξιοποίησης της Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ) Τάκης Αθανασόπουλος χαρακτηρίζει το 2013 «έτος ορόσημο» για το πρόγραμμα των αποκρατικοποιήσεων και προσθέτει ότι «ο οικονομικός στόχος για φέτος είναι τα 2,6 δισ. ευρώ».

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ο κ. Αθανασόπουλος διαβεβαιώνει, ότι δεν υπήρξαν παρασκηνιακές πιέσεις προς το Ταμείο για το διαγωνισμό της ΔΕΠΑ, ούτε για άλλον διαγωνισμό και τονίζει ότι «δεν πρόκειται να γίνουν πωλήσεις σε ασύμφορες τιμές, ενώ θα υπάρχει η δυνατότητα συμμετοχής στα μελλοντικά κέρδη του επενδυτή που θα αγοράσει περιουσιακό στοιχείο».

Αναφερόμενος στις προτεραιότητες του προγράμματος, ο πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ δηλώνει ότι επιδιώκεται να ολοκληρωθούν πριν από το Πάσχα οι διαγωνισμοί για τον ΟΠΑΠ, τη ΔΕΠΑ-ΔΕΣΦΑ, τα έξι ακίνητα του εξωτερικού και ενδεχομένως την Αφάντου της Ρόδου.

Ταυτόχρονα, ξεκινούν οι διαγωνισμοί της ΕΥΑΘ, των ακινήτων στην Αττική Οδό, του ΟΔΙΕ, των είκοσι οκτώ κτιρίων για πώληση ή επαναμίσθωση, ενώ δρομολογούνται και δεκαπέντε νέοι διαγωνισμοί έως το τέλος του εξαμήνου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More