Τον Δήμαρχο επισκέφθηκε ο σκηνοθέτης της Σουηδικής ταινίας που γυρίζεται στη Ρόδο


Το δήμαρχο Ρόδου επισκέφτηκε το πρωί (Δευτέρα) ο Σουηδός σκηνοθέτης της ταινίας “Sune in Greece”, που γυρίζεται αυτό το διάστημα στη Ρόδο και θα προβάλλεται από τα Χριστούγεννα του 2012 σε όλες τις σκανδιναβικές αίθουσες.
Πρόκειται για μια οικογενειακή ταινία βασισμένη στην ομώνυμη σειρά μυθιστορημάτων, που είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στη Σκανδιναβία, τα γυρίσματα της οποίας ξεκίνησαν πριν από μια εβδομάδα και θα ολοκληρωθούν στις 23 Ιουνίου. 
Τα γυρίσματα, με τη συμμετοχή πολλών κομπάρσων οι οποίοι επιλέγονται αυτές τις ημέρες από τους υπευθύνους της εταιρείας παραγωγής, θα γίνουν στα Κολύμπια, στην παραλία Λαδικό, σε παραλίες που βρίσκονται στα όρια της ανατολική πλευράς των ορίων της πόλης, αλλά και στη Σύμη...

Ο εκπρόσωπος της ελληνικής εταιρείας παραγωγής κ. Διονύσης Σαμιώτης τόνισε ότι η Ρόδος επελέγη μεταξύ περιοχών της Τουρκίας και της Κύπρου ένα γεγονός που θεωρείται ιδιαίτερα σημαντικό αφού η ταινία αυτή λόγω του δημοφιλούς ήρωά της θα κερδίσει το ενδιαφέρον του κοινού. 
Ο κ. Κουσουρνάς εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός και διαβεβαίωσε ότι θα παρασχεθούν όλες οι διευκολύνσεις που απαιτούνται για τα γυρίσματα.
Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά, ο συγκεκριμένος τρόπος προβολής της Ρόδου μπορεί να αποδώσει τα μέγιστα στον τουρισμό, ενώ αναφέρθηκε στους στενούς δεσμούς φιλίας με τη Σουηδία που καθιστούν τη Ρόδο πολύ υψηλά στην προτίμηση των Σκανδιναβών.

http://www.rodosalarm.gr/index.php/topika-nea/4131-2012-05-28-11-57-13

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More