Εξιχνιάστηκε κλοπή από τον Ερυθρό Σταυρό στην Ρόδο


Συνελήφθη στην πόλη της Ρόδου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, μια 23χρονη Ελληνίδα για αποδοχή... 

προϊόντων εγκλήματος. Για την ίδια υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 26χρονου Έλληνα, που αναζητείται, για κλοπή.

Ειδικότερα, χθες πρώτες πρωινές ώρες στην πόλη της Ρόδου, ο 26χρονος, αφού διέρρηξε το παράρτημα του Ερυθρού Σταυρού, αφαίρεσε μια μονάδα ηλεκτρονικού υπολογιστή με οθόνη και συσκευασίες που περιείχαν διάφορα αντικείμενα (είδη ρουχισμού, οικιακής χρήσης και τρόφιμα). Ύστερα από αστυνομική έρευνα και αναζητήσεις, εντοπίστηκε η συλληφθείσα και βρέθηκαν στην κατοχή της μέρος των κλεμμένων αντικειμένων (η μονάδα ηλεκτρονικού υπολογιστή και μια συσκευή σύνδεσης στο διαδίκτυο), τα οποία όπως διαπιστώθηκε αγόρασε από τον 26χρονο.

Τα υπόλοιπα κλεμμένα αντικείμενα, βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα σε παρακείμενο κτήμα και στο σύνολο τους αποδόθηκαν στους υπευθύνους του Ερυθρού Σταυρού. Επιπλέον, όπως προέκυψε από έλεγχο που διενεργήθηκε, σε βάρος της 26χρονης συλληφθείσας εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση συνολικής ποινής φυλάκισης 2 ετών και 6 μηνών για απάτη, κατοχή και χρήση ναρκωτικών ουσιών. Η συλληφθείσα με την δικογραφία που σχηματίστηκε θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.

newscode

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More