ΡΟΔΟΣ : Κατασχέσεις σε μικροπωλητές και επαίτες


Κατά τη διάρκεια τακτικών ελέγχων που διενεργήθηκαν την 26/06/12, απογευματινές και βραδινές ώρες, και την 27/06/12 πρωϊνές ώρες εντός της Μεσαιωνικής Πόλης... (Πλ. Μουσείου, Πλ. Ιπποκράτους, Ορφέως) και στην Ακτή Σαχτούρη από την είσοδο του τουριστικού Λιμένα εως και την 7ης Μαρτίου, 1) κατελήφθηκαν επτά (07) ανήλικοι αθίγγανοι να επαιτούν και να παρενοχλούν διερχόμενους τουρίστες. Απομακρύνθηκαν από τα σημεία και κατασχέθηκαν τα αντικείμενα που χρησιμοποιούσαν (ακορντεόν, μουσικά όργανα). 


2) Επίσης κατελήφθησαν δύο (02) υπήκοοι Πακιστάν να διαθέτουν προς πώληση παιχνίδια άνευ αδείας από την Αρμόδια Αρχή. Βεβαιώθηκε παράβαση χίλια (1000) ευρώ και τα αντικείμενα κατασχέθηκαν και καταστράφηκαν. 
3) Επίσης από την παραλία Έλλη απομακρύνθηκε αλλοδαπός Κινεζικής καταγωγής που προσέφερε υπηρεσίες μασάζ σε λουόμενους. Κατασχέθηκαν και καταστράφηκαν τα είδη που χρησιμοποιούσε για το σκοπό αυτό (λάδι, τιμοκατάλογος κτλ.). 
4) Επίσης κατελήφθη αλλοδαπή υπήκοος Νιγηρίας να προσφέρει περιποίηση μαλλιών σε διερχόμενους (κοτσιδάκια) άνευ αδείας από την Αρμόδια Αρχή. Βεβαιώθηκε παράβαση χίλια (1000) ευρώ και τα αντικείμενα κατασχέθηκαν και καταστράφηκαν.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More