ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!!! ΣΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΟΥ ΝΑΙΣΚΟΥ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΣΑΜΠΙΚΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΜΠΑΖΩΜΕΝΟΣ ΝΑΟΣ ΤΗΣ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣΣτην περιοχή που βρίσκεται σήμερα το γνωστό μοναστήρι της Παναγιάς της Τσαμπίκας, υπήρχε στα Κλασικά Χρόνια, ο Ναός της θεάς... Αρτέμιδος, όπως δηλώνει ένα επίγραμμα, ένας Ιερός Νόμος, όπου αναφέρονται θυσίες και τάματα προς τη Θεά Αρτέμιδα {αρχαιολογικό μουσείο Ρόδου}, προστάτιδα του κυνηγιού και του τοκετού, ταυτίζεται και με την Ειλειθυία, από το ελεύθω+υιός, δηλαδή μαμμή, και άρα τη θεά του τοκετού, στην αρχαιότητα γυναίκες με προβλήματα κυωφορίας και τοκετού από όλη την Ελλάδα ερχόντουσαν στον ναό της Αρτέμιδος της Ρόδου για να κυωφορήσουν η για να έχουν καλό τοκετό. Μέχρι σήμερα η αρχαία Θεά παρθένος Αρτεμίς δίνει τον πολυπόθητο τοκέτο στις γυναίκες που επισκέπτονται τον καταπατημένο ναό της στο "τσινίκη", χιλιάδες μαρτυρίες γυναικών που σύλλαβαν παιδί ενώ δεν ήταν "επιστημονικά δυνατόν"...

 

Το συναξάρι που πωλείται επί του χριστιανικού ναϊδρίου για
7 ευρώ διαβάζουμε τα εξής προπαγανδιστικά ,πως οι καλοί χριστιανοί εξάγνισαν τον ειδωλολατρικό ναό γκρεμίζοντας τον, εξάγνιζωντάς επίσης και τα ειδωλολατρικά σύμβολα αγάλματα κτλπ,και ότι η παναγιά εκθρόνισε την Θεα Άρτεμη!!!!,, απομεινάρια του ναού συναντάμε τριγύρω στην περιοχή κολυμπίων ,


Κίονας και σπόνδυλος από τον υπέρλαμπρο ναό της Ατρέμιδος στην περιοχή ""τσινικη"" χρησιμοποιείτε ως κάδος απορριμμάτων στην περιοχή των κολυμπίων διπλα από τα κεραμικά του Κώστα.

Και "αναρωτιέται" κανεις τι κράτος Ελληνικό έχουμε !!! ?.

Μονο όταν μας συμφέρει λέμε ,,,,Έλληνας είμαι ,ο Αλέξανδρος ήταν Έλληνας ,ο Λεωνίδας κτλπ,,στην πράξη κανεις προδότης πολιτικός και τσιράκια της αυτοδιοίκησης χρονια "ατερμενα" νοιάστηκαν για την πολιτιστική μας κληρονομιά .

 

 Θα ήταν τόσο δύσκολο ο δήμος Ρόδου να μαζέψει τα απομεινάρια του ναού που είναι τριγύρω και να τα αναστήλωση η έστω έναν σπόνδυλο η μια κολώνα που να καταμαρτυρά στον επισκέπτη τουρίστα η ντόπιο Ρόδιο που θέλει να ξέρει την ιστορία του τόπου του , πως εκεί υπήρχε ένας ναός Της παρθένου Αρτέμιδος ,?????

http://parapona-rodou.blogspot.com/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More