Κρεμαστινός: Με ενδιαφέρει μόνο το Νοσοκομείο. Εάν μιλήσω θα στενοχωρηθούν πολλοί και δεν θα ωφελήσει κανέναν


«Δεν υπήρξα ποτέ οπαδός και χειροκροτητής κανενός, με ενδιαφέρει μόνο το παρόν και το μέλλον του Νοσοκομείου της Ρόδου και γιαυτό αν χρειασθεί, τότε θα μιλήσω και θα είναι πολλοί εκείνοι που θα στενοχωρηθούν. Δεν το πράττω αυτή τη στιγμή γιατί κάτι τέτοιο δεν θα είναι προς όφελος τους Νοσοκομείου», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο βουλευτής Δωδ/σου και πρόεδρος της Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής κ. Δημ. Κρεμαστινός.
Στην ίδια ανακοίνωσή του ο κ. Κρεμαστινός επισημαίνει ότι «οι επιθεωρητές που θα έρθουν στη Ρόδο για να διαπιστώσουν και να καταγράψουν την πραγματική κατάσταση του Νοσοκομείου, ώστε να διαπιστωθεί αν όσα ισχυρίζεται η ΥΠΕ για τον αριθμό του προσωπικού είναι ή όχι σωστά».
ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ κατά τη σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής για θέματα του Νοσοκομείου «ΝΤΥΝΑΝ», ο κ. Κρεμαστινός ζήτησε «οι επιθεωρητές του Υπουργείου Υγείας να μεταβούν στο Νοσοκομείο Ρόδου προκειμένου να αποφανθούν με έκθεσή τους για το τι ακριβώς συμβαίνει».
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ στην ανακοίνωσή του ο κ. Κρεμαστινός αναφέρει τα εξής:
Αυτοί που πραγματικά ενδιαφέρονται για το Νοσοκομείο Ρόδου και την ομαλή λειτουργία του και ποιος είναι ο πραγματικός μου ρόλος δεν έχουν παρά να δουν τα μαγνητοσκοπημένα βίντεο και να διαβάσουν τα πρακτικά της Βουλής, όχι μόνο για το Νοσοκομείο Ρόδου αλλά και για το «‘Ερρίκος Ντυνάν». Έτσι θα καταλάβουν καλύτερα ποιος είναι ο ρόλος μου. Έτσι θα καταλάβουν για ποιο λόγο επέμενα να παρευρεθούν οι εργαζόμενοι της Διοίκησης του Νοσοκομείου στη συνεδρίαση για το Νοσοκομείο της Ρόδου.
Έτσι θα καταλάβουν για ποιο λόγο δυσανασχέτησε η ΥΠΕ σε συνέντευξή μου σε εφημερίδα τοπική, στην οποία είχα πει ότι η Επιτροπή δεν είναι «δικαστήριο» για τους εργαζομένους του Νοσοκομείου και τη Διοίκηση. Είναι «δικαστήριο» ουσιαστικά για την ΥΠΕ, γιατί αν όλα όσα ισχυρίζεται δεν είναι σωστά, τότε ο Υπουργός θα απαλλάξει την ΥΠΕ  από τα καθήκοντά της.
Αλλά για να γίνουν αυτά, πρέπει κάποιος να τα αποδείξει. Εάν υπήρχαν άνθρωποι να μιλήσουν δεν θα ήταν ανάγκη να πάνε στο Νοσοκομείο Ρόδου, οι επιθεωρητές. Ο Υπουργός δέχτηκε να πάνε οι επιθεωρητές στο Νοσοκομείο Ρόδου για να διαπιστώσουν και να καταγράψουν την πραγματικότητα. Αυτό δεν είναι έργο ούτε του Υπουργού, ούτε των βουλευτών, πολύ περισσότερο του Προέδρου της Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων. Είναι αποκλειστικό έργο των Επιθεωρητών.
Επαναλαμβάνω για πολλοστή φορά ότι δεν υπήρξα ποτέ οπαδός και χειροκροτητής κανενός. Με ενδιαφέρει μόνο το παρόν και το μέλλον του Νοσοκομείου Ρόδου και γι’ αυτό, αν χρειαστεί, θα στενοχωρηθούν πάρα πολλοί όταν μιλήσω. Δεν το πράττω αυτή τη στιγμή, γιατί η πράξη μου αυτή δεν θα ωφελήσει το Νοσοκομείο.
Το είδαμε: rodosalarm.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More