Κρεμαστή: Εκστρατεία για να σωθεί ένα κοριτσάκι δύο ετών!


STAYROS OMADA 1
  Όταν ακούς για ένα κοριτσάκι δύο μόλις χρόνων ότι αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας, σίγουρα αυτό που προσπαθείς είναι να βοηθήσεις στο μέτρο του δυνατού, (να βάλεις κι εσύ ένα λιθαράκι, αν θέλετε), προκειμένου να αντιμετωπίσει αυτό το όμορφο "πλασματάκι" τα προβλήματά του.

  Έτσι ακριβώς συμβαίνει και μ΄ ένα αγγελούδι, το οποίο η μοίρα, στα δύο του μόλις χρόνια, το "χτύπησε" από μια ανίατη αρρώστια, (καρκίνο στο κεφάλι), και φυσικά τώρα καταβάλλεται μια μεγάλη προσπάθεια, προκειμένου οι γονείς του να μπορέσουν να εξαντλήσουν κάθε δυνατή προσπάθεια να το κάνουν καλά!
  Άλλωστε, και στην εποχή μας, - όσο κι αν κάποιοι θέλουν να έχουν μια διαφορετική άποψη, - θαύματα γίνονται. Φτάνει, όμως, κανείς να το πιστέψει! Και βεβαίως να προσπαθήσει!
 Το πλέον παρήγορο, πάντως, σ΄ όλη αυτή την ιστορία, σ΄ αυτή την εκστρατεία που ξεκίνησε, μπροστάρηδες είναι κάποια αθλητικά σωματεία! Τα οποία, αναμφισβήτητα, είναι άξια συγχαρητηρίων, όχι μόνο για την πρωτοβουλία τους αλλά και για την συμμετοχή τους.
 Συγκεκριμένα, πρόκειται για τον Σταυρό Καλυθιών η διοίκηση του οποίου σε συνεργασία με την αντίστοιχη του Φοίβου Κρεμαστής διοργανώνουν τουρνουά ποδοσφαίρου την ερχόμενη Κυριακή, 27 Μαΐου, στο γήπεδο της Κρεμαστής.
 Σ΄ αυτήν, όμως την προσπάθεια, δεν είναι μόνοι τους! Στο κάλεσμά τους αμέσως ανταποκρίθηκαν και συμμετέχουν τα αθλητικά σωματεία της Παστίδας (Αστέρας), του Ιάλυσου, των Ιπποτών Ρόδου και των Καλυθιών, τα οποία θα στείλουν τις Ακαδημίες τους ως μια ένδειξη αλληλεγγύης!
Πιο συγκεκριμένα, στο τουρνουά αυτό θα συμμετάσχουν:
- Οι τρεις Ακαδημίες του Φοίβου,
- Ο Ιάλυσος με παιδιά που γεννήθηκαν από 2000-2002,
- Οι Ιππότες (2000-2006),
- Οι Καλυθιές (2005-2006),
- Η Παστίδα (1997-1998-1999),
Να σημειωθεί ότι οι αθλητές που θα συμμετάσχουν θα προσφέρουν από 2 ευρώ ο καθένας. Ακόμη, η είσοδος για τους φιλάθλους θα είναι 5 ευρώ, ενώ όλα τα έσοδα που θα προκύψουν από το γήπεδο (κυλικείο, σουβλάκια, λαχειαγορές, κλπ), θα δοθούν στην οικογένεια της μικρούλας!
Αξίζει, με την ευκαιρία, να αναφερθεί, ότι αρκετά καταστήματα της περιοχής μας ανταποκρίθηκαν στο «κάλεσμα» των διοργανωτών, δίνοντας ό,τι μπορούσε, (ας μην ξεχνάμε και την κρίση), τα οποία, όπως έγινε γνωστό, θα διατεθούν υπό "μορφή" λαχειαγοράς, αναψυκτικών ή σουβλακιών!
Για όσους, λοιπόν, θα ήθελαν να βοηθήσουν αυτή την προσπάθεια, οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 4 το απόγευμα, και θα ολοκληρωθούν στις 8-9 το βράδυ, με τον αγώνα Παλαίμαχοι – Β΄ Ομάδα Φοίβου! Μάλιστα, όπως μάθαμε, και οι δύο αυτές ομάδες θα "ενισχυθούν" με αθλήτριες του Σταυρού Καλυθιών.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More