Τρίβουν τα μάτια τους στην Κω από έναν 9χρονο... Σουμάχερ!


KWS - 9xronos
Ακόμη και το "National Geographic" έμεινε εντυπωσιασμένο από τις επιδόσεις του 9χρονου Σταύρου Γρύλλη και τις οδηγικές του ικανότητες, τόσο ώστε τις επόμενες ημέρες να έρθει συνεργείο του στην Κω, για να κάνει αφιέρωμα στο «φαινόμενο» Σταύρος Γρύλλης.


ΌΠως αναφέρει το vimatisko.gr O μικρός θα
παρουσιάσει στην πίστα kart στο Ψαλίδι ένα μοναδικό σόου, ενώ η δημοσιογραφική αποστολή του National Geographic, θα τον ακολουθήσει και στην Πάτρα, όπου θα παρευρεθεί ως guest star σε αγώνα επίδειξης αγώνων.
Ο Σταύρος, έχει καταφέρει να γίνει «φίρμα» με τα κατορθώματά στο πανελλήνιο, αλλά όπως φάνηκε, ακόμα και στο εξωτερικό, αποτελώντας τον μικρότερο drifter στην Ελλάδα!
 Οδηγάει εδώ και ένα χρόνο την BMW του πατέρα του «ντριφτάροντας» σε ειδικά διαμορφωμένη πίστα κάνοντας περήφανους τους γονείς τους και την τοπική μας κοινωνία.
Από 2 ετών περνούσε ατελείωτες ώρες πάνω από τα περιοδικά του πατέρα του αναγνωρίζοντας όλες τις μάρκες των αυτοκινήτων όχι μόνο στα περιοδικά και τα dvd που μανιωδώς παρακολουθούσε αλλά και στο δρόμο! Από 2,5 περίπου ετών έπιασε στα χέρια του την πρώτη ηλεκτρική γουρουνίτσα και στα 3,5 την πρώτη μηχανοκίνητη ενώ λίγο αργότερα όταν ο κ. Αντώνης Νίκανδρος από την Ρόδο τον είδε να κάνει βόλτα με τη γουρούνα, έκπληκτος από το ταλέντο του, αποφάσισε να του δωρίσει ένα καρτ προκειμένου να ξεκινήσει τις προπονήσεις του.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More