Η Ολυμπιακή Φλόγα στο Καστελόριζο


Οι κάτοικοι του ακριτικού Καστελόριζου υποδέχθηκαν σήμερα στις 7 το απόγευμα την Ολυμπιακή Φλόγα που έφθασε στο νησί από την Κρήτη με αεροπλάνο της Olympic Air...

Παρόντες στην υποδοχή ήταν ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιάννης Μαχαιρίδης, ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός, ο βουλευτής, Βασίλης Υψηλάντης, ο αρχηγός του ΓΕΣ και της ΑΣΔΕΝ, Κωνσταντίνος Ζιαζιάς, ο πρόεδρος της Ολυμπιακής Επιτροπής, Σπύρος Καπράλος, ο πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας, Ισίδωρος Κούβελος, ο πρόεδρος της Επιτροπής της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας, Σπύρος Ζαννιάς, και οι κάτοικοι του νησιού.

Λαμπαδηδρόμοι ήταν μαθητές και κάτοικοι του νησιού, καθώς και ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Σπ. Καπράλος.

Στην πλατεία του νησιού όπου κατέληξε η Φλόγα έγινε παραδοσιακή γιορτή, ενώ στο χαιρετισμό του ο δήμαρχος Καστελόριζου, Παύλος Πανηγύρης, εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι συμπεριελήφθη στη διαδρομή της Φλόγας το Καστελόριζο, γεγονός που έχει εθνική σημασία, ενώ αναφέρθηκε στα ιδανικά της ειρήνης και της αλληλεγγύης που πρεσβεύει η Ολυμπιακή ιδέα.

Επιπλέον, χαιρετισμούς απηύθυναν ο Σπύρος Καπράλος και η πρόξενος της Βρετανίας στη Ρόδο, Ράνια Κοσσιώρη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More