Κι όμως, 24 Ροδίτες ετοιμάζονται για σαφάρι στην Ερυθρά Θάλασσα της Αιγύπτου, τον ερχόμενο Μάιο


012 Για σαφάρι στην Ερυθρά Θάλασσα της Αιγύπτου ετοιμάζονται 24 συντοπίτες μας τον ερχόμενο Μάιο.
Η εξόρμηση απευθύνεται στους φίλους της κατάδυσης, που θέλουν να ζήσουν από κοντά μια συναρπαστική εμπειρία και να δουν εικόνες που όλοι εμείς μπορούμε να δούμε μόνο στα ντοκιμαντέρ του National Geographic.
Οι 24 τυχεροί θα ταξιδέψουν αεροπορικώς μέχρι το θέρετρο του Marsa Alam και από εκεί με ναυλωμένο πολυτελές σκάφος, στο οποίο και θα διαμείνουν όλη τη διάρκεια του ταξιδιού, θα εξερευνήσουν κυριολεκτικά τα πιο φαντασμαγορικά καταδυτικά πεδία της Ερυθράς Θάλασσας.
Από τον παγκοσμίως γνωστό οβάλ υπεράκτιο ύφαλο Daedalus Reef με τον γραφικό φάρο, μέχρι τους πιο εντυπωσιακούς κοραλλιογενείς σχηματισμούς με έντονη παρουσία σφυροκέφαλων, γκρίζων και λευκών καρχαριών.
Ακολουθεί το Rocky Island με το εντυπωσιακό ανάγλυφο του θαλάσσιου πυθμένα του και οι επιβλητικές πυραμίδες κοραλλιών στo νησί του Αγίου Ιωάννη, μόλις 40 χιλιόμετρα απ' τα βόρεια σύνορα του Σουδάν. 8 ολόκληρες ημέρες σε μια από τις πιο όμορφες περιοχές του πλανήτη για ένα θαλάσσιο σαφάρι, που διεξάγεται με απόλυτη ασφάλεια και οργάνωση, ώστε να αποτελέσει εμπειρία ζωής!
Από την ενημερωτική μπροσούρα της εταιρείας εναλλακτικών αποδράσεων BLUTOPIA MARINE PARK, απομονώσαμε και σας μεταφέρουμε το παρακάτω περιγραφικότατο κείμενο:
«Ένα ταξίδι στα ανοιχτά των αχτών της Ανατολικής ερήμου, που θα σας οδηγήσει στα πιο άγρια και απομακρυσμένα καταδυτικά πεδία της Αιγύπτου. Αν πάντα αναζητούσατε τα πιο συναρπαστικά θαλάσσια ρεύματα, επικούς κοραλλιογενείς υφάλους, ναυάγια και στενές επαφές ...με καρχαρίες, τότε αυτή η τοποθεσία θα γίνει ο τόπος εκπλήρωσης των καταδυτικών σας ονείρων!»
Η συντακτική ομάδα του City of Petaloudes, πάντως φρόντισε και έμαθε πως υπάρχουν ακόμη 2-3 κενές θέσεις στο πολυτελές σκάφος, οπότε όσοι ...τολμηροί, προσέλθετε! Και μην ξεχάσετε να βγάλετε πολλές φωτογραφίες τις οποίες περιμένουμε πως και πώς να δημοσιεύσουμε.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στον εκπαιδευτή καταδύσεων και ιδρυτή της BLUTOPIA MARINE PARK, κ. Σάββα Χατζηνικολάου.
Τηλ: 22410 60170 Κιν: 6944444599
Ακολουθούν φωτογραφίες από προηγούμενο Σαφάρι:
022
032
041
dolphin
RED SEA
ship
Untitled-1


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More