Τρόφιμα σε 380 οικογένειες από το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Περιφέρειας


Ξεκίνησε σήμερα και θα ολοκληρωθεί αύριο η διανομή τροφίμων από το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Περιφέρειας σε άπορους συμπολίτες μας.Συνολικά τριακόσιες ογδόντα περίπου οικογένειες, βάσει αυστηρών κριτηρίων που έχουν θέσει οι υπηρεσίες της Πρόνοιας, θα παραλάβουν είδη πρώτης ανάγκης, όλα προσφορές επιχειρηματιών, διαφόρων φορέων, σχολείων και μεμονωμένων πολιτών.

Ο κατάλογος των δικαιούχων αυξήθηκε φέτος λόγω των μεγαλύτερων αναγκών και των πιεστικότερων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν συνάνθρωποί μας...


Η διανομή γίνεται υπό την επίβλεψη του Περιφερειάρχη Γιάννη Μαχαιρίδη και της περιφερειακής συμβούλου, αρμόδιας για θέματα Κοινωνικής Μέριμνας. «Το έργο που επιτελεί το Κοινωνικό Παντοπωλείο είναι αποτέλεσμα της προσφοράς και της αλληλεγγύης που επιδεικνύει η κοινωνία μας» τόνισε ο Περιφερειάρχης, που ευχαρίστησε ξανά όσους συνδράμουν με τις χορηγίες και τις προσφορές τους.

Να σημειωθεί ότι αύριο (Τρίτη), στη μία το μεσημέρι, οι φορείς της Σορωνής θα παραδώσουν στην Περιφέρεια τα τρόφιμα που έχουν συγκεντρώσει, για τον ίδιο σκοπό, μετά από πολυήμερη και μαζική κινητοποίηση.

Στήριξη στο Κέντρο «Ελπίδα» Τα κάλαντα των Χριστουγέννων έψαλαν σήμερα στον Περιφερειάρχη τα παιδιά του Κέντρο «Ελπίδα», που συνοδεύονταν από την κα Σταυρούλα Κάπουλα.

Ο κ. Γιάννης Μαχαιρίδης διαβεβαίωσε ότι και φέτος θα στηριχθούν οικονομικά τόσο η «Ελπίδα» όσο και άλλες κοινωνικές δομές της περιοχής μας, ενώ δεσμεύτηκε ότι, μετά την παράδοση της σχετικής μελέτης, η Περιφέρεια θα αναλάβει την κατασκευή ανυψωτικού μηχανισμού – πλατφόρμας για εξυπηρέτηση των παιδιών.

Επίσης, ο Περιφερειάρχης δέχθηκε επίσης σήμερα τις ευχές των μελών του ΔΣ των συνταξιούχων της δημοτικής επιχείρησης ΡΟΔΑ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More