Σε πελάγη ευτυχίας φίλοι και οπαδοί του Κολοσσού

KOLOSSOS -_PAIKTES
 Η εκπληκτική μέχρι τώρα πορεία της ομάδας μπάσκετ του Κολοσσού, έχει κάνει τους φίλους και τους οπαδούς της να πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.
Άλλωστε, το γεμάτο γήπεδο σε κάθε αγωνιστική που η ομάδα του Κολοσσού παίζει στο Βενετόκλειο, αποδεικνύει την πλήρη ικανοποίηση των φίλων του.
 Στο μεταξύ, ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί τους φιλάθλους της για το στήριξη τους στο εντός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, εξέδωσε η ΚΑΕ Κολοσσός, η οποία απηύθυνε παράλληλα κάλεσμα στον κόσμο της να γεμίσει το «Βενετόκλειο» στο ματς με το Ρέθυμνο.

KOLOSSOS -_PAOK
«Η Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός, - αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση - ευχαριστεί θερμά τον φίλαθλο κόσμο της Ρόδου για την παρουσία του στο "Βενετόκλειο" στην αναμέτρηση με τον Π.Α.Ο.Κ.
 Ο κόσμος αποτέλεσε τον έκτο παίκτη στην προσπάθεια της ομάδας μας για τη σπουδαία νίκη.
 Το επόμενο ραντεβού στο "Βενετόκλειο" έχει προγραμματιστεί το Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2012 στο παιχνίδι με τον Α.Γ.Ο. Ρεθύμνου, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής.
 Η παρουσία του φίλαθλου κόσμου της Ρόδου σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι είναι απαραίτητη, για να μπορέσουμε όλοι μαζί να δούμε την ομάδα μας να πετυχαίνει τους στόχους της».

http://www.cityofpetaloudes.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=6941:se-pelagi-eutuxias-filoi-kai-opadoi-tou-kolossou&catid=35:athlitika&Itemid=241

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More