H Apple μένει πίσω στις πωλήσεις έξυπνων συσκευών

Σύμφωνα με εκτιμήσεις της εταιρείας αναλύσεων Canalys, η συνεχής αύξηση που χαρακτήριζε την Apple στις πωλήσεις έξυπνων φορητών συσκευών (smartphone, tablet και notebook) αποτελεί πλέον παρελθόν.
Όλο και περισσότερα στοιχεία αποδεικνύουν ότι τα iPhone «αργοπεθαίνουν» και η Apple αναμένεται σύντομα να ξεπεραστεί από την Microsoft.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, το λειτουργικό σύστημα της Apple αντιπροσωπεύει πλέον μόνο το 19,3% των συσκευών, μόλις μια μονάδα μπροστά από την Microsoft, η οποία αντιπροσωπεύει το 18,1% των συσκευών. Νικητής …με διαφορά ανακηρύσσεται  το λειτουργικό σύστημα Android, το οποίο εξακολουθεί να κυριαρχεί με ποσοστό που αγγίζει το 60%.
Παρόλα αυτά, η Αpple συνεχίζει να ηγείται στην αγορά tablet με ποσοστό 46,4%, αλλά χάνει μερίδιο από τους Android κατασκευαστές για τρίτο συνεχόμενο τρίμηνο.
Πηγή: SecNews
http://www.trelokouneli.gr/h-apple-menei-piso-stis-poliseis-exupnon-suskeuon/

5 σχόλια:

Αφού η sony με xperia z kai zr έχει μπει πολύ δυναμικά λογικό είναι χάνει μερίδιο η apple

Ποια Sony βρε συ..
Υπάρχουν τόσες εταιρείες Samsung, LG, htc, Asus, Motorola και πολλές άλλες..
Αλλά σημασία έχει ότι όλες έχουν Android....το οποίο αυτή τη στιγμή μπορούμε να το βρούμε σε πολλές εκδόσεις και διάφορες τιμές ανάλογα με την τσέπη και τις ανάγκες του καθενός.

Ανεβαίνει και άλλο η sony καθώς δεν μένει στάσιμη και συνεχώς προσαρμόζεται με την εξέλιξη της τεχνολογίας .Συγκεκριμένα με το Xperia Z Ultra διαθέτει τον γρηγορότερο επεξεργαστή στον κόσμο ,η εφαρμογή battery STAMINA Mode βελτιώνει τέσσερις φορές ή και περισσότερο το χρόνο αναμονής του smartphone ,δεν είναι μόνο ανθεκτικό στη σκόνη αλλά είναι και αδιάβροχο, διαθέτει οθόνη αφής 6.4” Full HD με τη τεχνολογία της Sony TRILUMINOS Display για κινητά, δημιουργώντας ένα ευρύτερο φάσμα πλούσιων φυσικών χρωμάτων χάρη στην τεχνογνωσία της BRAVIA TV .

όντως ανεβαίνει η sony .....το νέο tablet z που έχει είναι ήδη στα 10 καλύτερα στον κόσμο ....

Δεν έχω κάτι με τη Sony αλλά ούτε καν android 4.2.2 δεν έχει...τι να πει κανείς?
και απο αναβαθμίσεις??? τρελή υποστήριξη τι να λέμε τώρα....ξεχνάει να τις κάνει...χαχαχαχα..
άσε μας ρε φιλαράκι με τη Sony και μαλακίες...

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More