Πασχαλινό Παζάρι από τους Εθελοντές Ρόδου

Ένα ιδιαίτερο Πασχαλινό Παζάρι οργανώνουν οι Εθελοντές Ρόδου, το Σάββατο 27 Απριλίου, από τις 10:00 έως τις 15:00, στον πεζόδρομο δίπλα στο ΑΚΤΑΙΟΝ....

Μοναδικά χειροποίητα δώρα, φτιαγμένα από ανακυκλώσιμα υλικά, με φαντασία, αγάπη και σεβασμό προς το περιβάλλον, αποκτούν ιδιαίτερη αξία καθώς, εκτός από τις Πασχαλινές ευχές, μεταφέρουν ταυτόχρονα και το οικολογικό μήνυμα της Επαναχρησιμοποίησης! Τα δώρα μας: λαμπάδες, στεφανάκια, καλαθάκια, κοσμήματα και άλλα πολλά, είναι δημιουργίες των ομάδων του Εργαστηρίου Δημιουργικής Ανακύκλωσης και των Εκπαιδευτών τους, καθώς και άλλων μελών της ομάδας των Εθελοντών Ρόδου. Για τους μικρούς μας φίλους, θα γίνεται και face painting από την εικαστικό Νατάσσα Σαβράνη. Όλα τα έσοδα που θα προκύψουν, θα διατεθούν για την ενίσχυση των δραστηριοτήτων των Εθελοντών.

Παράλληλα, στο παζάρι θα γίνεται ενημέρωση σε όποιον ενδιαφέρεται, για την ανακύκλωση και διαχείριση των απορριμμάτων αλλά και για την τελευταία ενότητα του Εργαστηρίου Δημιουργικής Ανακύκλωσης, με θέμα: «Δημιουργίες από Πλαστικό», που θα διδάξει η Νατάσα Σαβράνη από το “Re-Make Art & Recycling Studio”.

--------------------------------------------------------------------------

EASTER BAZAAR

by RHODES VOLUNTEERS
For the ENVIRONMENT and CULTURE

Saturday 27 April , 10:00 to 15:00

Pedestrian street by AKTAION

A unique, eco - bazaar will take place this Saturday!
A variety of lovely Handmade Gifts and Souvenirs made of recycled materials, created by the members of Rhodes Volunteers NGO, will deliver the message of environmental awareness.

Your participation fully supports the activities of the non for profit NGO

ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FACEBOOK

http://parapona-rodou.blogspot.com/2013/04/blog-post_8569.html#.UXe5WNegilg

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More