Στο χείλος του μεγαλύτερου καταρράκτη…


perierga.gr - Στο χείλος του μεγαλύτερου καταρράκτη...
Όταν φτάνεις στην άκρη του μεγαλύτερου καταρράκτη του κόσμου, αντικρίζοντας τη συγκλονιστικότερη θέα στον κόσμο, δεν μπορείς παρά να σκεφτείς ότι «τα έχεις καταφέρει καλά και ένα βήμα παραπέρα μπορεί να σου στοιχίσει ακόμη και την ίδια σου τη ζωή».

Αυτό είχαν στο μυαλό τους οι τρεις ατρόμητοι Αμερικανοί αθλητές του καγιάκ Steve Fisher, Dale Jardine και Sam Drevo φτάνοντας με τα καγιάκ τους στο χείλος του καταρράκτη Victoria, που ρέει ανάμεσα στα αφρικανικά έθνη της Ζάμπια και της Ζιμπάμπουε...



perierga.gr - Στο χείλος του μεγαλύτερου καταρράκτη...
Μια λάθος κίνηση ήταν αρκετή για να οδηγηθούν στο θάνατο, καθώς κανείς δεν έχει επιζήσει από μια παρόμοια πτώση, ενώ οι κροκόδειλοι καραδοκούν λίγο πιο πέρα για ένα… νόστιμο γεύμα! Χωρίς δεύτερη κουβέντα, λοιπόν, οι τρεις φίλοι αποφάσισαν να την τολμήσουν μια πτώση… στο άγνωστο και αρκέστηκαν στο να θαυμάσουν το τοπίο από ψηλά.
perierga.gr - Στο χείλος του μεγαλύτερου καταρράκτη...
«Άλλωστε δεν ήταν και λίγο πράγμα που έφτασαν ως εκεί», λέει η Αυστραλέζα φωτογράφος Desre Tate που βρέθηκε στην περιοχή κατά τύχη, κάνοντας μια βόλτα με ένα ελικόπτερο λίγα μέτρα πιο πάνω, απαθανατίζοντας τις εικόνες που βλέπετε.


perierga.gr - Στο χείλος του μεγαλύτερου καταρράκτη...http://perierga.gr/


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More