Έκθεση φωτογραφίας του «Ροδίων Άθλησις» στην Πύλη Ντ’ Αμπουάζ στην Παλιά Πόλη


Μέσα σε μία ατμόσφαιρα Αλληλεγγύης έγιναν στις 22 Ιουνίου 2012 τα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας του αντίστοιχου τμήματος του ΡΟΔΙΩΝ ΑΘΛΗΣΙΣ στον υπέροχο χώρο της πύλης D' Amboise στα τείχη της Παλιάς Πόλης.
Δέκα έξι ερασιτέχνες φωτογράφοι ένωσαν τα κλικ και τις ματιές τους με την καθοδήγηση της φωτογράφου Νίκης Σπάρταλη και δημιούργησαν με τα έργα τους μια ευχάριστη εμπειρία στους επιισκέπτες, τους οποίους ίσως να έβαλαν σε μια διαδικασία σκέψης και προβληματισμού όσον αφορά τα κοινωνικά θέματα της αλληλεγγύης και της επαφής με τον συνάνθρωπό μας. Η μεγαλύτερη ηθική αμοιβή εν τέλει για τους συμμετέχοντες ήταν η ανταπόκριση του κοινού στο κάλεσμά τους  και τα θετικά σχόλια που έλαβαν κατά τη διάρκεια της βραδιάς...

 

Η έκθεση θα παραμείνει ανοιχτή έως και την Κυριακή 01 Ιουλίου 2012 στον Εκθεσιακό Χώρο της Πύλης D’ Amboise στην Παλιά Πόλη της Ρόδου, καθημερινά 18:00-22:00. Είσοδος ελεύθερη.
Στην Έκθεση συμμετέχουν:
Αδαμόπουλος Παναγιώτης, Γιαννίκογλου Ζαφέρ, Γιαννούτσος Γιάννης, Γρηγοράκης Κωνσταντίνος, Καμπουρόπουλος Φίλιππος, Κατσαρά Χριστίνα, Καϋμενάκης Βασίλειος, Κλαδογένης Δημήτρης, Κουντούρη Αγγελική, Κουφού Ισμήνη, Μοσχίδη Κυριακή, Μπιλιά Δανάη, Νεοφύτου Μαριάνθη, Νιωτάκης Κωστής, Πατούνα Αφροδίτη, Σκουμιός Κώστας.

Μουσική Επένδυση και Επιμέλεια: Γιώργος Κανέλλος
Επιμέλεια – Συντονισμός: Νίκη Σπάρταλη.

 
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς που στήριξαν αυτή την προσπάθεια, το fashion hotel NikosTakis, την ΑΒΕΤΕ Κ.Κωσταρίδης, τα συστήματα αλουμινίου NOVAL του Γ. Πατούνα, το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου, το Φαρμακείο του Γ. Ιωαννίδη, το Yannis Bar, το κατάστημα Gio M – Μιχαλάκης, το κατάστημα Neotex, το λάτιν Bar TODO bien, το κατάστημα οπτικών Γιαννούλης, την καφετέρια Medieval, και το κατάστημα πληροφορικής Business Software, καθώς επίσης και τους χορηγούς επικοινωνίας το ραδιόφωνο Λυχνάρι και το RodosEvents.gr.
Τέλος να μην παραλείψουμε την ευγενική χορηγία του ΔΟΠΑΡ για τον μπουφέ, ευχαριστούμε θερμά!
Χωρίς την βοήθειά τους η υλοποίηση αυτής της έκθεσης δεν θα ήταν εφικτή.

http://rodosalarm.gr/index.php/politismos/4850--l-r-

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More