Σε κάθε αγώνα είμαστε στο πλευρό του Έλληνα Ροδίτη


Εξαιρετικά σπάνια γίνεται λόγος από τα τοπικά ΜΜΕ, εφημερίδες και ηλεκτρονικό τύπο για την κατακόρυφη αύξηση της εγκληματικότητας στο νησί της Ρόδου, παρά το γεγονός ότι κάθε μέρα... σημειώνονται επιθέσεις σε ντόπιους και τουρίστες, ξυλοδαρμοί, βιασμοί, κλοπές και ανεξιχνίαστες δολοφονίες. Η αδιαφορία των δημοσιογράφων για την τύχη των Ελλήνων και Ελληνίδων είναι χαρακτηριστική και κατάπτυστη, τη στιγμή που αφιερώνουν στήλες, ημισέλιδα και σελίδες ολόκληρες σε ευχολόγια υπερ των κυβερνήσεων και κάνουν συνεντεύξεις με τους “κακομοίρηδες λαθρομετανάστες” που στην κυριολεξία σφάζουν τους συμπολίτες μας. Ωστόσο, ΕΙΔΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ ΟΤΙ 25 ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ 2012 ΑΠΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ;;;
Οι καλοθελητές των ΜΜΕ και όλο το κακό συναπάντημα που διαφεντέυει την Πατρίδα μας χαρακτηρίζουν ως “έγκλημα” την αυτοάμυνα, ξοδεύουν την “ευαισθησία” τους στους θύτες, αφήνοντας απροστάτευτη και κυρίως ΑΝΕΝΗΜΕΡΩΤΗ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ...

Οι αυξημένες επιθέσεις , ιδίως σε απροστάτευτους ηλικιωμένους, οι δολοφονικές επιθέσεις στη διάρκεια της νύχτας, οι επανειλημμένες ληστείες σε επιχειρήσεις και σπίτια δεν είναι ικανές να ξυπνήσουν την ηθική και δεοντολογία τωνδημοσιογράφων που υπακούουν σε κομματικές διαταγές και προσπαθούν ΝΑ ΕΦΗΣΥXΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ με τη ροή των συμβάντων και των εγκληματικών γεγονότων. Χαρακτηριστική είναι, επίσης, η απουσία ή η ελάχιστη αναφορά των τοπικών εφημερίδων και ηλεκτρονικών μέσων στο αστυνομικό δελτίο, που δυστυχώς κάθε μέρα είναι και πλουσιότερο από την παράνομη δράση των Πακιστανών, Σομαλών, Αφγανών, Αλβανών και άλλων αλλοδαπών εγκληματικών στοιχείων.
Καθημερινά οι”κακόμοιροι οικονομικοί μετανάστες” προπηλακίζουν παιδιά και ηλικιωμένους, ασχημονούν στις πλατείες και έξω από τις εκκλησίες μας, κατακλύζουν με το παραεμπόριο κεντρικούς δρόμους της πόλης, βρωμίζουν με την πραμάτεια τους την Παλιά Πόλη, κλέβουν κινητά ακόμα και ρούχα από τους τουρίστες στις παραλίες, κάνοντας έτσι την καθημερινότητα δυσβάστακτη από τους Ροδίτες και τρομοκρατώντας τους επισκέπτες μας. Εκτός από την Αστυνομία, όμως, η οποία λόγω αριθμητικής αδυναμίας δεν μπορεί να προβεί στις απαραίτητες συλλήψεις και απελάσεις των εγκληματιών, ΑΣΥΛΟ προσφέρεται και από τους δημοσιογράφους, που περισσότερο ασχολούνται με τις δράσεις, ενημερωτικές και κοινωνικές, της Χρυσής Αυγής κατακρίνοντάς τις, αψηφώντας την αντικειμενικότητα και την αμεροληψία που θα πρεπει να χαρακτηρίζει τους λειτουργούς της ενημέρωσης. Φυσικά, ελάχιστες εξαιρέσεις υπάρχουν.
Παρά το συνεχιζόμενο υπόγειο πόλεμο από τα ΜΜΕ και τη λασπολογία που δεχόμαστε ως κίνημα, η Χρυση΄Αυγή και τα μέλη της ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ, της πόλης και των χωριών που φαίνονται να μας έχουν περισσότερη ανάγκη από ποτέ, καθώς βλέπουν τη ζωή και τις περιουσίες τους να κινδυνεύουν κάθε μέρα και νύχτα από τα αποβράσματα της “πολυπολιτισμικής κοινωνίας” της “αριστεράς και της προόδου” και από την αναλγησία του ελλαδικού κράτους.
Η έκρυθμη κατάσταση στο Φαληράκι, στις Καλυθιές, στις παραλίες, στην Παλιά Πόλη με τις συμμορίες των αλλοδαπών έχουν κάνει τους κατοίκους έτοιμους να ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΝΟΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥς ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ, αφού η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο και οι συρράξεις των λαθρομεταναστών μεταξύ τους έχει γίνει κοινός τόπος (μην ξεχνάμε πριν λίγους μήνες τις επιθέσεις με τσεκούρια ανάμεσα σε αλλοδαπούς). ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΙΕΣ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ, ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΣΤΙΕΣ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΑ ΕΧΟΥΝ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ΘΕΩΡΩΝΤΑΣ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΜΑΣ ΤΗ ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ.
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΑΡΟΥΣΑ, ΟΤΑΝ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΛΕΣΕΙ ΣΕ ΒΟΗΘΕΙΑ.
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ.
http://xarodou.wordpress.com
 
http://parapona-rodou.blogspot.com/2012/06/blog-post_8900.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More