Τα μυστικά του λιπ γκλος





Τα μυστικά του λιπ γκλος

Πώς θα κάνουμε τη σωστή επιλογή και θα το εφαρμόσουμε τέλεια στα χείλη

Μπορεί να θεωρείται από τα πλέον βασικά στοιχεία του μακιγιάζ, όμως το λιπ γκλος έχει τα δικά του μυστικά ώστε να κάνουμε τη σωστή επιλογή και να το φορέσουμε όπως πρέπει ώστε να αναδείξει τα χείλη.

Αρχικά, προσέχουμε κατά την αγορά του λιπ γκλος να επιλέξουμε εκείνο που έχει την επιθυμητή υφή. Τα δοκιμάζουμε πάνω στην επιδερμίδα των χεριών ώστε να καταλάβουμε αν κολλάνε ή είναι ή πολύ λιπαρά...


Έπειτα και πριν το φορέσουμε, μπορούμε πού και πού να προχωράμε σε απολέπιση των χειλιών είτε με ειδικό προϊόν για την περιοχή αυτή, είτε με ένα πολύ απαλό απολεπιστικό προσώπου.

Μετά την απολέπιση κάνουμε μια μάσκα με κρέμα χειλιών την οποία αφήνουμε για 5 λεπτά να δράσει. Τελειώνουμε με μια μικρή ποσότητα fond de teint που βάζουμε με τα δάχτυλα. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα το λιπ γκλος να κρατήσει περισσότερο.

Όσον αφορά στην εφαρμογή, μπορούμε είτε να κάνουμε χρήση του απλικατέρ που περιέχεται στο γκλος, είτε ενός πινέλου για κραγιόν. Η δεύτερη λύση είναι πιθανότατα καλύτερη καθώς το σχήμα θα είναι πιο συμμετρικό, η διάρκεια του γκλος μεγαλύτερη και η εφαρμογή ευκολότερη και πιο καθαρή.

Βάζουμε το χρώμα στο κέντρο των χειλιών και απλώνουμε μέχρι τις γωνίες και μετά πάλι στο κέντρο
 
 http://www.newsbeast.gr/woman/arthro/368478/ta-mustika-tou-lip-glos/
 
.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More