Γάμος μεταξύ ομοφυλόφιλων στο κόμικ των X-Men


Και ζήσανε αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα...

Γάμος μεταξύ ομοφυλόφιλων στο κόμικ των X-MenΤον εδώ και χρόνια σύντροφο του Κάιλ θα παντρευτεί ο Νόρθσταρ, μέλος της ομάδας των X-Men στο 51ο τεύχος των Astonishing X-Men.

To τεύχος με τη γαμήλια τελετή στο Central Park θα κυκλοφορήσει στις 20 Ιουνίου, ενώ έχει ήδη κυκλοφορήσει το τεύχος με την πρόταση γάμου. Πρόκειται για τον πρώτο γάμο μεταξύ ενός άνδρα υπερήρωα και ενός άλλου άνδρα στην ιστορία της Marvel...


Η σεναριογράφος του τεύχους, Μάρτζορι Λιου αναφέρει στο δελτίο τύπου που εξέδωσε η Marvel, πως «η ιστορία του Νόρθσταρ και του Κάιλ είναι οικουμενική, μια ιστορία αγάπης μεταξύ δυο ανθρώπων που πάλεψαν ενάντια σε όλες τις αντιξοότητες.»

Όπως αναφέρει ο διευθυντής της Marvel, Άξελ Αλόνσο, η ιστορία ανάμεσα στους δυο ήρωες δουλεύονταν εδώ και περίπου ένα χρόνο. Όσο για τον αντιπρόεδρο της εταιρείας Marvel ξεκαθάρισε ότι οι αρραβώνες μεταξύ του ζευγαριού είχαν προγραμματιστεί πολύ πριν ο Μπαράκ Ομπάμα ταχθεί υπέρ των γάμων μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου.

Στη συνέχεια μπορείτε να δείτε εικονογραφημένους τους διαλόγους που οδήγησαν στην πρόταση γάμου, όπως και το εξώφυλλο της γαμήλιας τελετής.





http://www.newsbeast.gr/world/arthro/356507/gamos-metaxu-omofulofilon-sto-komik-ton-x-men/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More