Φυτεύουν χασισοφυτείες ακόμη και σε μπανιέρες!


Δεν πρέπει να είχε και πολύ μεγάλη σχέση με την… καθαριότητα ο νεαρός που συνελήφθη στην κοινότητα Κοκκινιά των Γρεβενών, αφού την μπανιέρα του σπιτιού του την είχε μετατρέψει σε θερμοκήπιο στο οποίο καλλιεργούσε μια μικρή χασισοφυτεία! Οι αστυνομικοί...
της Ασφαλείας Γρεβενών που έκαναν έρευνα στο σπίτι του 18χρονου Έλληνα ανακάλυψαν μέσα στη μπανιέρα επτά πλαστικά ποτήρια, σε καθένα από τα οποία καλλιεργούσε δενδρύλλια ινδικής κάνναβης ύψους από οκτώ ως 12 εκατοστά! Τα χασισόδεντρα ξεριζώθηκαν και ο νεαρός χασισοκαλλιεργητής θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γρεβενών.

*** Σε αγροτική περιοχή έξω από την κοινότητα Πεντάβρυσο της Πτολεμαΐδας όπου κατοικεί, είχε εγκαταστήσει τη δική του χασισοφυτεία ένας 28χρονος Έλληνας. Ο χασισοκαλλιεργητής συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας ενώ περιποιούνταν τα 12 δενδρύλλια ύψους από επτά ως 16 εκατοστών τα οποία είχε φυτέψει μέσα σε αυτοσχέδια πλαστικά δοχεία εμφιαλωμένου νερού επιμελώς κρυμμένα μέσα στο χώμα και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης! 

*** Μαζί με τα καλλωπιστικά φυτά καλλιεργούσε και μια μίνι χασισοφυτεία στον κήπο του σπιτιού του ένας 44χρονος Αλβανός που συνελήφθη στην Άρτα. Οι αστυνομικοί ξερίζωσαν πέντε δενδρύλλια κάνναβης ύψους από 11 έως 38 εκατοστών τα οποία καλλιεργούσε σε μία πλαστική γλάστρα και τον οδήγησαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Άρτας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More