RODOS PALACE, 6 & 7 ΑΠΡΙΛΙΟΥ: ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΟΥ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗ ΜΑΣ


ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΣΤΗΝ ΜΑΖΙΚΗ ΕΣΤΙΑΣΗ το οποίο συνδιοργανώνουν  η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, Τομέας Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής, η Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου, το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου, το Επιμελητήριο Κυκλάδων, η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Δωδεκανήσου, ο Σύλλογος Διευθυντών Ξεν/χείων Ρόδου, η Λέσχη Αρχιμαγείρων Δωδεκανήσου & Κυκλάδων και η εταιρεία Praxis Plus.

Πρόκειται για μία δράση που θα διεξαχθεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, σε συνεργασία με φορείς της περιοχής μας, με σκοπό την προβολή των ποιοτικών και μεταποιημένων αγροτικών προϊόντων. Στην διημερίδα που πραγματοποιηθεί στη Ρόδο, στις 6-7 Απριλίου 2012, μπορούν να συμμετάσχουν οι επιχειρήσεις του πρωτογενή και δευτερογενή τομέα (κλάδου μεταποίησης αγροτικών προϊόντων).
Η διημερίδα θα περιλαμβάνει έκθεση των προϊόντων και των επιχειρήσεων, όπως και συνεταιρισμών μεταποίησης αγροτικών προϊόντων. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθούν ομιλίες σχετικές με την γαστρονομία, συνεργατικότητα, καθετοποίηση παραγωγής και άλλα ενδιαφέροντα θέματα που σχετίζονται με την πρωτογενή τομέα και την σύνδεση του με τον τουρισμό. Επίσης στα πλαίσια των εκδηλώσεων θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση του βιβλίου του κ. Γιώργου Πίττα, μέλους του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας και υπεύθυνου για το πρόγραμμα «Ελληνικό Πρωινό».
Σκοπός της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας, πέραν της προβολής των ποιοτικών αγροτικών προϊόντων, είναι και η σύναψη εμπορικών συμφωνιών μεταξύ των Ξενοδοχειακών, Επισιτιστικών, Εμπορικών Επιχειρήσεων με τους παραγωγούς και τις επιχειρήσεις μεταποίησης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More