”Εγέρθησαν” οι βουλευτές για το κοράνι… Πλην των 21 της Χρυσής Αυγής


Καθιστοί παρέμειναν οι 21 βουλευτές της Χρυσής Αυγής κατά την ώρα της ανάγνωσης του Κορανίου και της ορκωμοσίας των τριών μουσουλμάνων...
ευρωβουλευτών σήμερα στην Βουλή. Παρά το γεγονός ότι ο Β. Πολύδωρας ζήτησε από τους βουλευτές να σηκωθούν όρθιοι οι βουλευτές αρνήθηκαν.

Αργότερα σε δηλώσεις τους στους δημοσιογράφους τόνιζαν ότι “Η Ελλάδα είναι μια χώρα χριστιανική και ορθόδοξη. Δεν καταλαβαίνουμε γιατί έπρεπε να σηκωθούμε για κάτι που δεν πιστεύουμε.
Στις μουσουλμανικές χώρες, αν δηλώσεις χριστιανός και τους ζητήσεις να σηκωθούν όρθιοι στο Ευαγγέλιο. σε σκοτώνουν”.

Κατά τα λοιπά, ορκίστηκαν οι 300 βουλευτές που θα μείνουν στο αξίωμα για δύο ημέρες αφού η Βουλή διαλύεται και θα προκηρυχθούν εκλογές στις 17 Ιουνίου. Δεν θα πάρουν αποζημίωση και όπως ορίζει ο Κανονισμός της Βουλής, ο Βύρων Πολύδωρας ασκεί καθήκοντα προσωρινού Προέδρου καθώς ήταν αντιπρόεδρος στην προηγούμενη Βουλή και επανεξελέγη, σε αντίθεση με τον πρώην πρόεδρο, Φίλιππο.
Ο κ. Πολύδωρας κάλεσε τους βουλευτές να σηκώσουν τα χέρια και διάβασε τον όρκο. Μόλις τελείωσε είπε: “ΆΞΙΟΙ”. Οι βουλευτές του ΚΚΕ που δηλώνουν “άθεοι” δε σήκωσαν τα χέρια τους τη στιγμή που διαβάζονταν ο όρκος.

Ο Αρχιεπίσκοπος δίνει το σταυρό να τον φιλήσουν. Πρώτος ο Βύρων Πολύδωρας και ακολούθησαν οι κ.κ. Σαμαράς, Βενιζέλος, Καμμένος και Μιχαλολιάκος. Από μακριά ο κ. Ιερώνυμος ευλόγησε την κα Παπαρήγα. “Ευχόμαστε ότι καλύτερο και ό,τι συμφερότερο”, είπε ο Αρχιεπίσκοπος.

Οφείλουμε να σταθούμε στο γεγονός της άρνησής μας να σηκωθούμε όρθιοι, όταν οι μουσουλμάνοι βουλευτές ορκίστηκαν στο Κοράνι. Η απόφασή μας αυτή δεν είχε χαρακτήρα θρησκευτικό, αλλά εθνικό και πολιτικό. Ως γνωστόν, πολλοί μουσουλμάνοι βουλευτές δηλώνουν ευθέως ότι μητέρα πατρίδα τους είναι η τουρκία και επιπλέον η Ελλάς σήμερα αντιμετωπίζει ισλαμική απειλή από τα εκατομμύρια των λαθρομεταναστών.
Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής μετά το πέρας της τελετής πλησίασε τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, υποκλίθηκε και φίλησε τον Σταυρό. Η κοινοβουλευτική ομάδα της Χρυσής Αυγής καταλαμβάνει την άκρα δεξιά πτέρυγα στα έδρανα της βουλής.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More