Topless η Πηνελόπη Αναστασοπούλου!


Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου φωτογραφήθηκε topless και μίλησε στο Down Town για τον τρόπο που αντιμετωπίζει τον έρωτα και τους ανθρώπους που επιλέγει να βάλει στη ζωή της.

Δεν προσπαθεί να προκαλέσει, αλλά ο εκρηκτικός χαρακτήρας της και η εντυπωσιακή της εμφάνιση την έχουν κάνει να ξεχωρίσει. Στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό είπε ότι στον έρωτα τα δίνει όλα. «Όταν αγαπάω, τα δίνω όλα. Και καρδιά και σώμα».

Έχει όμως μια μεγάλη αδυναμία που αποτελεί βαρόμετρο για το σύντροφο που θα επιλέξει! Θα πρέπει να συμμερίζεται την αγάπη της για τα ζώα και συγκεκριμένα τις γάτες: «Δεν χωράει συζήτηση αυτό. Τα ζώα είναι για εμένα τα απόλυτα πλάσματα. Αγαπούν ανιδιοτελώς. Δεν νομίζω ότι θα αγαπούσα ποτέ κάποιον που δεν θα αγαπούσε τα ζώα» είπε χαρακτηριστικά.

Το ένστικτό της τη βοηθάει να ξεχωρίζει τους ανθρώπους και σε περίπτωση που από την αρχή δεν ταιριάζει η χημεία τους, δεν μπαίνει στον κόπο να τους γνωρίσει καλύτερα. «Γενικά αποφεύγω να μπαίνω σε διαδικασίες με ανθρώπους που ‘δεν το χουν’» τόνισε η όμορφη ηθοποιός, που τον τελευταίο καιρό εμφανίζεται στο show «Dancing on Ice». 





nooz.grwww.tnsite.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More