Καρναβάλι Κρεμαστής: Εντυπωσιακή θα είναι η παρουσία αρμάτων και πεζοπόρων τμημάτων



KARNABALI -2012Εντυπωσιακή αναμένεται να είναι η παρουσία αρμάτων αλλά και πεζοπόρων τμημάτων στο Καρναβάλι της Κρεμαστής. Αυτό είναι το πρώτο «μήνυμα» που ήρθε στην Οργανωτική Επιτροπή, στη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης που πραγματοποίησαν.
 Συγκεκριμένα, χθες το βράδυ, τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής του Καρναβαλιού συναντήθηκαν στο «Κοάλα», με σκοπό να συζητήσουν όλες εκείνες τις λεπτομέρειες που αφορούν τις αρμοδιότητες που θ΄ αναλάβουν, κι εκεί ακούστηκαν πολλά κι ενδιαφέροντα πράγματα που αφορούν την αποκριάτικη εκδήλωση.
 Εκείνο, λοιπόν, που προκάλεσε, ιδιαίτερη ικανοποίηση ήταν το γεγονός, ότι στο Καρναβάλι της Κρεμαστής έχουν εκφράσει την επιθυμία να συμμετάσχουν πολλά άτομα, είτε οργανωμένα, είτε ακόμη και μεμονωμένα, κάτι που σημαίνει πως η επιτυχία της εκδήλωσης θα πρέπει να θεωρείται «εξασφαλισμένη».
 Σύμφωνα, πάντα με όσα ακούστηκαν, ήδη έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για να συμμετάσχουν με άρμα «Η Πρόοδος», «Η Ελπίδα», ο Φοίβος, και ο Παιδικός Σταθμός Κρεμαστής ενώ η Νεολαία ετοιμάζεται να κάνει εντυπωσιακή παρουσία με τέσσερα άρματα, και με «θεματολογία» που αναμένεται να προκαλέσει αρκετό γέλιο στον κόσμο.
 Βέβαια, όπως μπορεί κανείς να φανταστεί, τα θέματα θα είναι εμπνευσμένα από την επικρατούσα επικαιρότητα, καθώς ανάμεσα στα θέματα που ακούγονται είναι «Μαζί τα φάγαμε», «Η Τζούλια», το «facebook", το «Νοσοκομείο της Ρόδου», κ.ά.
 Ακόμη, την εκδήλωση θ΄ ανοίξει η «Βασίλισσα του Καρναβαλιού», μια όμορφη κοπέλλα, η οποία θα βρίσκεται πάνω στο ανοικτό τύπου λεωφορείο (ιδιοκτησίας κατοίκου Κρεμαστής), μαζί με την Φιλαρμονική της Δημοτικής Ενότητας Πεταλούδων, και θα κλείσει με τον «Παραδοσιακό γάμο».
 Όσον αφορά τη διασκέδαση του κόσμου, θα υπάρχουν δύο σημεία της Κρεμαστής (ένα στον «Πλάτανο» κι ένα στην αυλή του Πνευματικού Κέντρου), όπου θα υπάρχει «αποκριάτικη» μουσική.
 Στα σημεία αυτά θα υπάρχουν τραπέζια όπου οι συμμετέχοντες θα μπορούν να κεραστούν με κάποιο ποτό (ούζο, σούμα, ρακί), που θα συνοδεύονται με σαρακοστιανά μεζεδάκια.
 Επίσης, εκείνο που θα πρέπει να αναφερθεί είναι ότι από αύριο θ΄ αρχίσει να λειτουργεί το γραφείο της Οργανωτικής Επιτροπής (πρώην εστιατόριο «Απόλλων», που βρίσκεται επί της Λεωφόρου Ελευθερίας), και συγκεκριμένα από τις 10 το πρωί μέχρι τη δύση του ηλίου.
Το είδαμε: www.cityofpetaloudes.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More