Θεωρίες συνωμοσίας και στη Ρόδο...



...Εφορία της Ρόδου και μασονία.

Πριν ξεκινήσουμε άρθρο να κάνουμε μερικές διευκρινήσεις:

1. Το άρθρο που ακολουθεί δεν είναι για όλους. Είναι μόνο για εκείνους που έστω και λίγο έχουν ψάξει ορισμένα πράματα και φυσικά δεν θα μας καταδικάσουν αμέσως.

2. Αν παρακολουθείτε τη σελίδα μας καιρό θα γνωρίζετε εκ των πραγμάτων ότι τέτοιου είδους ''αποκαλυπτικά'' άρθρα έχουμε ξανά ανεβάσει, καθώς είμαστε ίσως το μόνο blog της Ρόδου που παρακολουθούμε συνεχώς τις εξελίξεις της νέας τάξης πραγμάτων και δεν φοβόμαστε να λερώσουμε τα χέρια μας αναφέροντας τις.

Στο παρόν άρθρο λοιπόν θα δούμε μερικά σύμβολα. Σύμβολα που υπάρχουν μπροστά μας ολοφάνερα και γι' αυτόν τον λόγο δεν τα βλέπουμε. Σύμβολα που με τον έναν ή τον άλλον τρόπο περνιούνται στο υποσυνείδητο μας και γινόμαστε ή αδιάφοροι στη θέαση τους ή ακόμα και φιλικοί ενώ στην πραγματικότητα τα σύμβολα αυτά χαρακτηρίζουν ομάδες που δρουν μυστικά σε παγκόσμιο επίπεδο. 
Εδώ να πούμε ότι δεν είναι ούτε η πρώτη φορά που θα παρουσιαστούν τέτοια σύμβολα αλλά ούτε και η τελευταία. 

Έχετε προσέξει ποτέ τα κάγκελα της εφορίας Ρόδου; 
Αν όχι να σας τα θυμίσουμε εμείς.


Συχνά πυκνά όλοι μας περνάμε από εκεί, και είναι τόσο συχνά που σίγουρα ελάχιστοι να έχουν προσέξει αυτό το κακόγουστο τρίγωνο με τον κύκλο στη μέση. 

Επειδή όμως εμάς αυτό το εξάμβλωμα που είναι σχεδιασμένο στα κάγκελα της εφορίας Ρόδου μας θύμισε άλλα πράγματα θελήσαμε να το μοιραστούμε μαζί σας. 
Πολύ εύκολα και χωρίς καθόλου δυσκολία εμείς θεωρήσαμε ότι το σύμβολο αυτό μοιάζει με το τρίγωνο των πεφωτισμένων και ο κύκλος στη μέση με τον παντεπόπτη οφθαλμό που υπάρχει μέσα στο τρίγωνο, όπως αυτό παρουσιάζεται σε πολλές μασονικές εικόνες και σχέδια κι ας είναι πρώτο το τρίγωνο του δολαρίου.



Εδώ να κάνουμε μια σύντομη παρένθεση και να πούμε ότι η φράση NOVUS ORDO SECLORUM που αναγράφεται κάτω από την πυραμίδα μεταφράζεται ως ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. 

Γιατί συσχετίζουμε τώρα τα παραπάνω σύμβολα.;
Είναι γνωστές οι σχέσεις που έχουν οι εφορίες με το κράτος, καθώς οι εφορίες αντιπροσωπεύουν τον άμεσο ληστή της εργατικής τάξης και του μέσου Έλληνα πολίτη. Επίσης είναι γνωστές οι σχέσεις που έχουν μεταξύ τους οι ληστές, στην προκειμένη περίπτωση οι εφορίες με τις τράπεζες.

Λοιπόν, αν κάνει κάποιος μια συνοπτική ανασκόπηση στις τράπεζες που παίζουν σημαντικό ρόλο στην Ελλάδα θα διαπιστώσει ότι οι περισσότερες από αυτές έχουν έναν ανεξήγητο έρωτα με το τρίγωνο. 

Παράδειγμα:

Εμείς λοιπόν παρουσιάζουμε όλα τα παραπάνω γνωρίζοντας πολύ καλά ότι είναι πάρα πολύ πιθανό εως και σίγουρο ότι θα χλευαστούμε. Παρόλαυτα εμείς τα παρουσιάσαμε, όχι όντας σίγουροι αλλά απλά και μόνο για να τα παρουσιάσουμε θέλοντας ίσως να ακούσουμε κι άλλες απόψεις μέσω σχολίων. 
Για όλους εκείνους που έχουν σκοπό να γελάσουν αφιερώνουμε την παρακάτω εικόνα: 



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More