Ρόδος: Πεινούσε ο Γερμανός, (έ ρε πού κατάντησαν κι αυτοί!), και βούτηξε τρόφιμα από Σούπερ Μάρκετ!


KLOPH -_9 Δύσκολη εποχή για... πρίγκιπες! Ή για ν΄ ακριβολογήσουμε, δύσκολοι καιροί και για τους Γερμανούς! Οι οποίοι, απ΄ ότι φαίνεται, δεν βρίσκουν τώρα πλέον καλύτερη τύχη στην Ελλάδα και μάλιστα φτάνουν στο σημείο να κλέβουν τρόφιμα από τα σούπερ μάρκετ προκειμένου να ζήσουν!


 Συγκεκριμένα, ένας 61χρονος Γερμανός ήρθε στη Ρόδο για "ντόλτσε βίτα", αλλά, χωρίς χρήματα! Έτσι, έφτασε στο σημείο, και προκειμένου να φάει, να βάλει σε μια τσάντα διάφορα είδη από ένα μαγαζί της Ρόδου και στη συνέχεια να φύγει σαν... κύριος!
Όμως, ύστερα από σχετική καταγγελία που έκανε ο εκπρόσωπος γνωστού σούπερ μάρκετ στη λεωφόρο Ρόδου-Λίνδου, ότι ο αλλοδαπός πήρε από τα ράφια τρόφιμα αξίας 51,28 ευρώ, οι άνδρες της Ασφάλειας Ρόδου αναζήτησαν τον αλλοδαπό.
Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, ο 61χρονος εντοπίστηκε γρήγορα, μια και είχε γίνει γνωστό πως είχε έρθει στη Ρόδο με ένα... ποδήλατο αναζητώντας καλύτερες συνθήκες διαβίωσης.
 Όμως, η οικονομική κρίση τον "χτύπησε" πολύ άσχημα, με αποτέλεσμα να μην έχει δουλειά και φυσικά έσοδα. Αυτό τουλάχιστον επικαλέστηκε στους αστυνομικούς δηλώνοντας ότι κατέφυγε στην κλοπή επειδή πεινούσε. Όσο για τα τρόφιμα που είχε πάρει, δεν... βρέθηκαν μια και τα είχε... καταναλώσει πριν εντοπιστεί!


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More