Dropbox: Μοιραστείτε φακέλους με τους φίλους σας από το Facebook


Ένα από τα νέα χαρακτηριστικά που είναι διαθέσιμα στο Dropbox είναι η δυνατότητα διαμοιρασμού αρχείων και φακέλων με τους φίλους σας από το Facebook εύκολα και γρήγορα χωρίς να χρειαστεί να πληκτρολογείτε τις διευθύνσεις e-mail, όπως συνήθως. Οι φίλοι που θα επιλέξετε θα λάβουν την πρόσκληση ως προσωπικό μήνυμα στο Facebook, με αποστολέα το δικό σας όνομα. Η διαδικασία, όπως θα δείτε παρακάτω, είναι αρκετά εύκολη με μόνη
προυπόθεση τη σύνδεση του Facebookλογαριασμού σας με αυτόν που έχετε στο Dropbox.
Ας δούμε, λοιπόν, πώς μπορείτε να μοιραστείτε φακέλους από το Dropbox με τους φίλους σας στοFacebook.
Αφού συνδεθείτε στον Dropbox λογαριασμό σας μεταφερθείτε στη σελίδα Sharing που βρίσκεται στην αριστερή στήλη και πατήστε στο κουμπί New shared folder για να επιλέξετε, έπειτα, το φάκελο που επιθυμείτε να μοιραστείτε στο παράθυρο που θα εμφανιστεί.
Διαφορετικά, αν βρίσκεστε ήδη στο φάκελο πατήστε στο κουμπί που θα δείτε στην παρακάτω εικόνα.
Στο παράθυρο επιλογών διαμοιρασμού του φακέλου πατήστε στην επιλογή Invite Facebook friends.
Στο παράθυρο που θα ανοίξει θα χρειαστεί να συνδεθείτε με τα συνθηματικά του Facebook λογαριασμού σας και έπειτα να επιβεβαιώσετε τα δικαιώματα χρήσης του Dropbox για το λογαριασμό σας.
Έτσι, αφού ολοκληρώσετε τη διαδικασία θα παρατηρήσετε ότι μόλις αρχίσετε να πληκτρολογείτε ονόματα στο αντίστοιχο πεδίο εισαγωγής, όπως θα δείτε στην παρακάτω εικόνα, θα έχετε πλέον τη δυνατότητα να συμπεριλάβετε στη λίστα τους φίλους σας από το Facebook.
Αφού επιλέξετε τα άτομα που επιθυμείτε πατήστε στο κουμπί Share folder και οι φίλοι σας πλέον θα ειδοποιηθούν και θα έχουν πρόσβαση στο φάκελο που επιλέξατε.
Αυτό ήταν!
http://www.techster.gr/share-your-dropbox-folders-with-facebook-friends/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More