Αυθεντική κουζίνα Ρόδου, επιμορφωτικό σεμινάριο


Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στο πλαίσιο της υλοποίησης προγραμμάτων κατάρτισης για ανέργους, εργαζόμενους και αυτοαπασχολούμενους, διοργανώνει επιμορφωτικό σεμινάριο για επαγγελματίες του χώρου εστίασης με τίτλο: «Αυθεντική παραδοσιακή κουζίνα της Ρόδου».
Βασικός στόχος του σεμιναρίου είναι η ανάδειξη των τοπικών προϊόντων και της τοπικής κουζίνας της Ρόδου και η καθιέρωση τους στο μενού των εστιατορίων και των ξενοδοχείων του νησιού.



Το σεμινάριο υλοποιείται σε συνεργασία με τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Δωδεκανήσου και θα  διεξαχθεί στους χώρους τη Βασικής Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων από Δευτέρα 2 Απριλίου μέχρι και την Πέμπτη 5 Απριλίου  16:00 – 19:00 .
Εισηγητής του σεμιναρίου θα είναι ο κ. Γιώργος Τρουμούχης.
Η συμμετοχή στο σεμινάριο είναι δωρεάν.
Λόγω της περιορισμένης χωρητικότητας θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Στο τέλος του σεμιναρίου  θα εκδοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης .
Για αιτήσεις και περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το ΚΕΚ Γ. Γεννηματάς τηλ.2241070615που έχει αναλάβει την οργάνωση του σεμιναρίου.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More