Ενεργειακοί έλεγχοι σε νοικοκυριά της Ρόδου (Δωρεάν)


Δωρεάν ενεργειακούς ελέγχους παρέχει σε νοικοκυριά της Ρόδου το Ενεργειακό Γραφείο Αιγαίου, το οποίο σε συνεργασία με το Δήμο Ρόδου διοργανώνει ανοιχτή εκδήλωση για την ενημέρωση των δημοτών...

Όσοι πολίτες το επιθυμούν, στην εκδήλωση θα μπορούν να δηλώσουν και ενδιαφέρον για τους δωρεάν ενεργειακούς ελέγχους που θα πραγματοποιηθούν από το Ενεργειακό Γραφείο Αιγαίου. 
Στην εκδήλωση επιπλέον θα παρουσιαστούν απλοί καθημερινοί τρόποι εξοικονόμησης ενέργειας και ενεργειακά αποδοτικής συμπεριφοράς που εφαρμόστηκαν με επιτυχία σε άλλες χώρες και οι οποία μπορούν –εν μέσω οικονομικής κρίσης– να συμβάλουν στη μείωση της κατανάλωσης πετρελαίου και ηλεκτρισμού στα νοικοκυριά του νησιού.
Μια εκδήλωση που αφορά κάθε Ροδίτη και Ροδίτισσα, σε μια περίοδο όπου όλοι μας προσπαθούμε να μειώσουμε τα κόστη των νοικοκυριών μας, παραβλέποντας όμως πολλές φορές το κρυφό κόστος της σπάταλης κατανάλωσης ενέργειας.
Όλοι οι κάτοικοι του νησιού προσκαλούνται να συνδυάσουν ένα όμορφο Σαββατιάτικο περίπατο στο καταπράσινο πάρκο Ροδινίου και παράλληλα να συμμετάσχουν στην εκδήλωση και να επωφεληθούν από τους δωρεάν ενεργειακούς ελέγχους που θα ακολουθήσουν. 
Υπενθυμίζεται ότι η εκδήλωση ξεκινάει στις 11:00 η ώρα το ερχόμενο Σάββατο 24 Μαρτίου στην αίθουσα «Ροδίνι». 
Επιπλέον πληροφορίες:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More