Μελετημένη προβολή της Ρόδου στο Λονδίνο


Στην τελική ευθεία εισέρχονται οι προετοιμασίες για την συμμετοχή της Ρόδου στην τουριστική έκθεση «Ecxel» που θα πραγματοποιηθεί στο Λονδίνο, στις 4 Φεβρουαρίου.

Στη διάρκεια της διοργάνωσης θα γίνει η επιλογή του ζεύγους που θα κερδίσει το πρώτο βραβείο στο διαγωνισμό ο οποίος προκηρύχθηκε εδώ και πολύ καιρό, στα πλαίσια της δράσης που υλοποιεί ο ΠΡΟΤΟΥΡ και φέρει την ονομασία "Ζήσε το γάμο των ονείρων σου στη Ρόδο".
«Προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό, ώστε η παρουσία μας στη διοργάνωση αυτή να είναι άρτια. Η αγγλική αγορά συνεχίζει να είναι αρκετά σημαντική για τη Ρόδο. Με δεδομένο ότι οι κρατήσεις μέχρι τώρα δεν πάνε πολύ καλά θα πρέπει η παρουσία μας να είναι προσεγμένη», δήλωσε στη «δ» ο διευθυντής του ΠΡΟΤΟΥΡ κ. Μπάμπης Παλογιαννίδης.

Την προσπάθεια του ΠΡΟΤΟΥΡ στηρίζουν η αεροπορική εταιρεία Aegean, ένα τηλεοπτικό κανάλι, αρκετά περιοδικά που ασχολούνται με γάμους και ένας οίκος νυφικών.
Σημαντικό στοιχείο είναι ότι το βίντεο της γαμήλιας τελετής του τυχερού ζεύγους θα προβάλλεται για ένα χρόνο, μια φορά το μήνα, την περίοδο 2012-2013.
«Θα είναι μια εξαιρετική διαφήμιση για τη Ρόδο σε μια δύσκολη περίοδο που η χώρα μας γνωρίζει τόσο μεγάλη δυσφήμιση, εξαιτίας των οικονομικών της προβλημάτων», τόνισε ο κ. Παλογιαννίδης.

Τα στελέχη του ΠΡΟΤΟΥΡ όμως ετοιμάζονται πυρετωδώς και για την προβολή της Ρόδου στις τουριστικές εκθέσεις που έχουν προγραμματιστεί για τον τρέχοντα μήνα .

Από την Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου, έχει ανοίξει τις πύλες της η τουριστική έκθεση FERIEN που πραγματοποιείται στη Βιέννη. Θα διαρκέσει έως τις 15 Ιανουαρίου. Σήμερα ξεκινά και η τουριστική έκθεση REISELIV που θα διεξάγεται στο Οσλο. Στο διάστημα από τις 19 έως τις 22 του μηνός θα διεξαχθεί η έκθεση ΜΑΤΚΑ στο Ελσίνκι. Το πρόγραμμα προβολής για τον Ιανουάριο περιλαμβάνει και τη συμμετοχή της Ρόδου στην έκθεση ITF που θα πραγματοποιηθεί στο διάστημα από τις 19 έως τις 22 Ιανουαρίου στη Σλοβακία.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η συμμετοχή της Ρόδου στην τουριστική έκθεση της Κωνσταντινούπολης που θα ανοίξει τις πύλες της για το κοινό, στις 9 Φεβρουαρίου. Οι προετοιμασίες για τη συμμετοχή στη συγκεκριμένη έκθεση έχουν ξεκινήσει, αφού και η διοίκηση της Ένωσης Ξενοδόχων δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στη συγκεκριμένη διοργάνωση.

«Η έναρξη λειτουργίας των δύο Visa Centers στην Αττάλεια και στο Μπόντρουμ μας δίνει τη δυνατότητα να αναπτύξουμε, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, μια δράση που θα είναι σχετική με αυτή την εξέλιξη», τόνισε ο κ . Παλογιαννίδης.
Εκτιμάται πως και μόνο η λειτουργία των συγκεκριμένων γραφείων και μάλιστα σε δύο σημαντικούς προορισμούς της γειτονικής χώρας θα συμβάλει στην αύξηση των αφίξεων. Ιδιαίτερη αναφορά στην αγορά της Τουρκίας έκανε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης για την κοπή της πίτας της Ένωσης Τουριστικών Γραφείων ο πρόεδρος της εταιρείας «Δωδεκάνησος Ναυτιλιακή» κ. Γιώργος Σπανός.

«Σκεφθείτε τα οφέλη που θα αποκόμιζαν τα νησιά μας αν είχαμε μια σύνδεση αεροπορική ή και ακτοπλοϊκή με την γειτονική χώρα», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Γ. Σπανός.

Πηγή : dimokratiki.gr
Το είδαμε: ifmedia.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More