Ενημερότητα και μεταγραφές στον Διαγόρα


Η αναταραχή με την αποχή των παικτών στην Football League, συμπαρασύρει φυσικά και τον Διαγόρα, ο οποίος επρόκειτο το απόγευμα της Τρίτης να ταξιδέψει για την Μυτιλήνη, όπου θα αντιμετώπιζε  την Καλλονή. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η ροδίτικη ΠΑΕ ακύρωσε τα εισιτήρια, με την Διοίκηση να ενημερώνει τον προπονητή Μιχάλη Τσιβρινή πώς δεν θα κατέβει η ομάδα στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Οι φορολογικές ενημερότητες, ωστόσο, είναι εκείνες που «καίνε» την ομάδα, τουλάχιστον, μέχρι σήμερα, τελευταία μέρα των μεταγραφών. Τη Δευτέρα, ο Διαγόρας πήρε την φορολογική ενημερότητα από την εφορία, αλλά δεν μπόρεσε να ρυθμίσει ακόμα την δεύτερη με το ΙΚΑ. Κι αυτό επειδή δεν έχει φτάσει ακόμα εκεί η τροπολογία των ρυθμίσεων, που αφορούν το θέμα της παραχώρησης ενημερότητας, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να εκδοθεί. Είναι καθαρά διαδικαστικό θέμα, για το οποίο φυσικά δεν ευθύνεται ο Διαγόρας.

Όπως μπορεί να καταλάβει κανείς, το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζουν κι άλλες ΠΑΕ.

Στο μεταξύ πρέπει να σημειωθεί πώς απομακρύνεται η περίπτωση της συμφωνίας με τον Ηλία Φυντάνη, με τον οποίο υπάρχει επικοινωνία από το περασμένο Σάββατο. Ο Διαγόρας στρέφεται σε άλλες περιπτώσεις, αφού ο τεχνικός που ξεκίνησε από τον Βύζαντα φέτος και συνέχισε στην Παναχαϊκή, θέλει οπωσδήποτε την άμεση μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας. Στο θέμα των μεταγραφικών κινήσεων τώρα, υπάρχουν εξελίξεις.

Στη Ρόδο βρίσκεται εδώ και μερικές μέρες ο 31χρονος αμυντικός Φελισιέν Σίγκμπο που αναμένεται να είναι η πρώτη μεταγραφή για τους κυανέρυθρους.

Συγκεκριμένα, στη Ρόδο έφτασαν τρεις ποδοσφαιριστές για να συζητήσουν με την Διοίκηση το θέμα της ένταξής τους στο ρόστερ του Διαγόρα.

Ο ένας είναι ο 22χρονος Ελληνοαυστραλός Κωνσταντίνος Κανακάρης, ο οποίος αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή. Μαζί του έφτασε στο νησί ο 21χρονος αμυντικός Κώστας Κωτσαρής, ο οποίος αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην Αναγέννηση Επανομής, ενώ την τριάδα των νεοαφιχθέντων παικτών, συμπληρώνει ο επιθετικός Δημήτρης Γιαννουγλίδης, που έχει πολλές εμπειρίες από ομάδες επαγγελματικών κατηγοριών στις οποίες αγωνίσθηκε. Σε ότι αφορά τους Ροδίτες ποδοσφαιριστές πρέπει να σημειωθεί πώς η μόνη περίπτωση που απέμεινε να ενδιαφέρει τον Διαγόρα, είναι αυτή του Γιώργου Δελαπόρτα ο οποίος είναι διατεθειμένος να υπογράψει άμεσα, αν φυσικά ο "γηραιός" αποκτήσει τις απαραίτητες ενημερότητες.Επίσης έντονο ενδιαφέρον υπάρχει και για τον Αλέξανδρο Καραχάλιο,ο 26χρονος επιθετικός έμεινε ελεύθερος από την Λάρισα και σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Διαγόρα.

Απομακρύνονται οι περιπτώσεις του 26χρονου επιθετικού Παναγιώτη Μαθιού και του 31χρονου τερματοφύλακα Τίμου Λουτριώτη αφού με τον πρώτο υπάρχει οικονομικό ζήτημα ενώ με τον δεύτερο εμπόδιο παραμένει ο Εθνικός Αρχίπολης στον οποίο και αγωνίζεται.


http://ifmedia.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=7966:2012-01-31-10-46-18&catid=8:sports&Itemid=9

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More