Ντροπή τους!!! Σκότωσαν φώκια στην περιοχή μας, με εννέα σφαίρες!

FOKIA SKOTOMENH_1
''Σχόλιο Rodius: Ίσως η εικόνα να είναι σκληρή, όμως τέτοιες εικόνες πρέπει να δείχνονται όπως ακριβώς είναι, ώστε να φαίνεται ξεκάθαρα η ηλιθιότητα μερικών ''ανθρώπων'' αλλά και τα κόμπλεξ τους.''

Είναι απίστευτη πολλές φορές η βαρβαρότητα κάποιων «ανθρώπων», οι οποίοι δεν διστάζουν να δείχνουν τα ζωώδη ένστικτα με τα οποία διακατέχονται, και που με τρόπο τους προκαλούν το δημόσιο αίσθημα.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας parapona-rodou.blogspot.com, η οποία μας έστειλε και τις σχετικές φωτογραφίες, κάποιοι πήγαν κι εκτέλεσαν με εννέα σφαίρες μια φώκια, η οποία προφανώς θα πρέπει να ενοχλούσε τα... δίχτυα τους!
Το απίστευτο, όσο και απάνθρωπο αυτό περιστατικό συνέβη στη βραχονησίδα Μαντιλά (Καράβολα), που βρίσκεται μεταξύ Ρόδου και Χάλκης, και το απίστευτο αυτό περιστατικό φωτογράφησαν κάποιοι ψαράδες με το κινητό τους τηλέφωνο.


Όπως μάλιστα αναφέρουν:
"Όταν φτάσαμε στο σημείο που ήταν το ζώο, δεν πιστεύαμε στα μάτια μας αυτό που βλέπαμε... Η φώκια ήταν ακόμη ζεστή και έβγαζε κραυγές πόνου την ώρα που ξεψυχούσε!
Η γνωστή φώκια και παρέα των ψαροντουφεκάδων, αφού πάντα μας καλωσόριζε όταν βουτούσαμε στη βραχονησίδα, δεν άρεσε στους φονιάδες της... αφού έπαιρνε κι αυτή μερίδιο πάνω από τα δίχτυα τους! Να ξέρουν αυτοί που έκαναν αυτή την κτηνωδία ήταν σαν να σκότωσαν κάτι παραπάνω από έναν άνθρωπο"!


http://www.cityofpetaloudes.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=6733:ntropi-tous-skotosan-fokia-stin-perioxi-mas-me-ennea-sfaires&catid=36:epikairotita&Itemid=242

1 σχόλια:

γιατι να μην πεφτει ποτε ενα τετοιο ατομο στα χερια αυτον που πρεπει για να τον περιποιηθουν οπως του πρεπει...??

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More