Εξαιρετική εμφάνιση......ο Κολοσσός

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Κολοσσός Ρόδου, ο οποίος σημείωσε την έκτη του νίκη για το πρωτάθλημα της Basket League ΟΠΑΠ με 76-70...
Οι παίκτες του Βασίλη Φραγκιά επέβαλαν μετά τα πρώτα τέσσερα λεπτά του αγώνα τον ρυθμό τους και πήραν το θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον μαχητικό Ηλυσιακό.

Ο Κολοσσός Ρόδου ξεκίνησε πιο δυνατά την αναμέτρηση και κατάφερε να επιβάλει τον ρυθμό
του από τα πρώτα λεπτά του αγώνα. Ο Χάτεν στο 4′ θα κάνει το 7-8 για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι θα φροντίσουν να ανοίξουν ακόμα περισσότερο την διαφορά από το συγκρότημα του Κώστα Φλεβαράκη.

Ο Μπόικιν με τρίποντο θα κάνει το 15-19 για τον Κολοσσό, ενώ ο Νίκος Λιακόπουλος ξανά με σουτ τριών πόντων θα διαμορφώσει το 15-22 για τους παίκτες του Βασίλη Φραγκιά, με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο δεκάλεπτο.Στη συνέχεια, ο Ηλυσιακός προσπάθησε να αιφνιδιάσει και να πλησιάσει τον Κολοσσό Ρόδου. Παρόλα αυτά, με διαδοχικά καλάθια των Χόπσον και Χαρίση η διαφορά θα ανέβει στους 14 πόντους για τον σύλλογο από το «σμαραγδένιο νησί» (18-32) στο 13′.

Ο Ηλυσιακός με σερί 4-0 θα κάνει το 22-32, ενώ με τον Χολ θα πλησιάσει στον 19′ στους οκτώ πόντους (30-38) για να πάνε οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια με +11 για τον Κολοσσό (32-43), ύστερα από καλάθι και εύστοχη συμπληρωματική βολή του Χάτεν στην εκπνοή.

Στην τρίτη περίοδο, ο Ηλυσιακός θα ανεβάσει ακόμα περισσότερο την απόδοση του και θα καταφέρει να μειώσει στο 30′ στο καλάθι απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου (54-56). Οι παίκτες του Βασίλη Φραγκιά έδειξαν να χάνουν την συγκέντρωση τους στο τέταρτο δεκάλεπτο, κάτι που εκμεταλλεύτηκαν οι γηπεδούχοι και έκαναν ξανά το ματς ντέρμπι.

Τα δεκάλεπτα: 15-22, 32-43, 54-56, 70-76.

http://www.xxsports.gr & Parapona-Rodou

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More