Μια ενδιαφέρουσα ημερίδα στο Ακταίον που θα περιλαμβάνει και αιμοδοσία

RODAYGH -_LOGO
 Πυρετωδώς προετοιμάζονται τα μέλη του Δωδεκανησιακού Συλλόγου Γονέων και Φίλων Παιδιών που χρήζουν μεταμόσχευσης μυελού των οστών «Ροδαυγή» για τη πρώτη εκδήλωση τους.
Μία ημερίδα σε συνεργασία με την Ελληνική Αιματολογική Εταιρεία η οποία θα πραγματοποιηθεί στη συνεδριακή αίθουσα του Ακταίον τη Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου από τις 18.00 έως τις 21.00 και με ομιλητές γνωστούς καθηγητές γιατρούς.
Την ημέρα της ημερίδας, θα γίνονται στο Ακταίον από τις 18.00 έως τις 21.00 αιμοληψίες από προσωπικό της αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου για δότες μυελού των οστών.


Επίσης θα στηθεί περίπτερο στην πλατεία Κύπρου, όπου θα μοιράζονται ενημερωτικά φυλλάδια για τη σημασία της δωρεάς του μυελού των οστών, του αίματος και του ομφάλιου αίματος από την Ελληνική Αματολογική Εταιρεία και τα μέλη του συλλόγου «Ροδαυγή». Η δράση αυτή θα διαρκέσει έως και την επόμενη μέρα Σάββατο 17 Δεκεμβρίου.
Με σκοπό την πληρέστερη ενημέρωση σας τόσο για τους σκοπούς τους συλλόγου μας, όσο και για τις δράσεις μας, σας προσκαλούμε σε συνέντευξη τύπου που θα δοθεί την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου στις 11 το πρωί στο Ακταίον.
Η συνέντευξη θα δοθεί από την πρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου κ. Αικατερίνη Παπαχατζή-Μπούκλα, την αντιπρόεδρο κ. Κωνσταντίνα Παχύλη-Μαχαιρίδη και την γραμματέα κ. Μαίρη Χατζηαντωνίου.

http://www.cityofpetaloudes.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More