Θέλω να αρρωστήσω

Το Βιβλιοπωλείο Αλφαβητάρι και οι εκδόσεις Ψυχογιός προσκαλούν τους μικρούς τους αναγνώστες να γνωρίσουν τους συγγραφείς Άγγελο Αγγέλου και Έμη Σίνη και το νέο τους βιβλίο "θέλω να αρρωστήσω" το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου στις 18:00 στο βιβλιοπωλείο Αλφαβητάρι (Αγ. Αναστασίας, Ρόδος)

Ο κύριος Πυρετός τρελάθηκε και κερνάει δωρεάν απολαυστικά συνάχια και αναγούλες μισοτιμής!!!

Πάρτε τα παιδιά, τα ανήψια, τα ξαδέρφια ή τα εγγόνια σας και ελάτε στην παρουσίαση του νέου μας παιδικού βιβλίου «Θέλω να αρρωστήσω!» για ένα διασκεδαστικό απόγευμα Σαββάτου!!

Ήρωες του «Θέλω να αρρωστήσω!» είναι ο κύριος Πυρετός και ο μικρός Αχιλλέας που... θέλει να αρρωστήσει για να αποφύγει το σχολείο! Τι θα γίνει όμως όταν ο κύριος Πυρετός ανταποκρίνεται στο κάλεσμα του θαρραλέου μπόμπιρα και καταφτάνει πανέτοιμος με το ειδικό βαλιτσάκι του στο χέρι;

Η παρουσίαση περιλαμβάνει θεατρική αφήγηση του παραμυθιού, αλλά και πολλές εκπλήξεις για τους μικρούς μας φίλους που θα συμμετέχουν ενεργά στη ροή της ιστορίας, εικονογραφώντας επι τόπου τους ήρωες, ανοίγοντας μαγικά κουτιά, συναρμολογώντας χρωματιστά πάζλ και φτιάχνοντας ευφάνταστες κατασκευές!

Για ηλικίες από 3 μέχρι 11 ετών.

Είσοδος ελεύθερη.





Χορηγός επικοινωνίας: Ραδιόφωνο Λυχνάρι

1 σχόλια:

Τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου, ο Άγγελος και η Έμη, θα βρεθούν στο στούντιο φέρνοντας μαζί αγαπημένες τους μουσικές. Στις 10 το πρωί!

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More