Ladies Wine Party απόψε στο Pueblo

Μαγικές στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης! Μια δόση μικρού παράδεισου που όλοι αναζητάμε μέσα στην πολυάσχολη καθημερινότητά μας!

Ένας χώρος κλασσικά μοντέρνος! Ένα περιβάλλον δυναμωτικά χαλαρωτικό! Με γέυσεις και μυρωδιές ονειρικά ταξιδιάρικες και όμορφες γωνιές groovy χαλάρωσης!


Απόψε Ladies Wine Party...σας περιμένουμε.


Μπορείτε ακόμα να το επισκεφθείτε το Pueblo οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας γιατί η απόλαυση γεννιέται σε μια κούπα φρεσκοκομμενου, γευστικού καφέ για όλα τα γούστα. Ζει στις μεθυστικές μυρωδιές των φρούτων και των μπαχαρικών ενός καλοδιαλεγμένου κρασιού και πεθαίνει για τις μοναδικές, προσεγμένες λιχουδιές που θα ικανοποιήσουν τις γευστικές απολαύσεις οποιουδήποτε ουρανίσκου!

Με όμορφη διάθεση, χαμογελαστή κι εξυπηρετική ατμόσφαιρα, για τις πρωινές σας εξορμήσεις. Για τις μεσημεριανές στιγμές σας γεμάτες χαλάρωση. Για τις απογευματινές σας βόλτες που πλημυρίζουν ενέργεια και για την βραδυνή σας διασκέδαση γεμάτη με δροσερά κοκτέιλ, καλη μουσική και ατελείωτο κέφι!

Το Pueblo de Cafe έχει ανοίξει την φιλόξενη αγκαλιά του και σας περιμένει. Γιατί όλοι μας ξέρουμε να εκτιμούμε τις μικρές στιγμές παραδεισένιας απόλαυσης!

  • Αλεξανδρου Διακου 5-7
  • 85100 Rhodes, Greece
www.pueblodecafe.com

Kαι στο facebook -->  Pueblo DeCafe

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More