Ξανά chemtrails πάνω από την Ρόδο. Μας έχουν τρελάνει (φωτογραφίες)

Από το RODIUS

Ξαναλέμε ότι δεν είναι κάτι νέο τα chemtrails πάνω από την Ρόδο, αλλά τώρα τελευταία το έχουν ξεφτιλίσει.
Ίσως αρκετοί από εμάς σήμερα προσέξαμε την πάχνη στον Ροδίτικο ουρανό, αλλά σίγουρα λιγότεροι συσχέτισαν την πάχνη αυτή με τα αεροπλάνα με τις μεγάλες ουρές. Μας έχουν τρελάνει με τα χημικά τους, και τον τελευταίο καιρό πολύ πιο συχνά.
Κάπου εδώ να κάνουμε 3 διευκρινήσεις:



1. ΟΧΙ, δεν είναι αεροπλάνα που ψεκάζουν για τον δάκο. Όσο αστείο κι αν ακούγεται σε μερικούς αυτό, ορισμένοι θεωρούν πως αυτά τα αεροπλάνα ψεκάζουν για τον δάκο. Είναι γεγονός πως αυτόν τον καιρό γινόντουσαν ψεκασμοί για την δακοκτονία (λανθασμένα βέβαια γιατί η δακοκτονία γίνεται το καλοκαίρι, και όχι την εποχή που ο κόσμος μαζεύει ελιές) όμως ο ψεκασμός για το εν λόγω έντομο δεν έχει ουδεμία σχέση με τα αεροπλάνα αυτά που πετάνε και αφήνουν μεγάλες ουρές.

2. ΟΧΙ, η μεγάλη ουρά που αφήνουν από πίσω τους τα αεροπλάνα αυτά δεν είναι αποτέλεσμα των χαμηλών θερμοκρασιών που υπάρχουν εκεί ψηλά, οι οποίες παγώνουν τα καυσαέρια. Όσοι θεωρούν ότι οι μεγάλες ουρές είναι τα παγωμένα καυσαέρια θα πρέπει να προσέξουν και μερικά άλλα αεροπλάνα που πετάνε επίσης ψηλά στα οποία η ουρά τους είναι πολύ μικρή. Τι γίνεται λοιπόν; Οι χαμηλές θερμοκρασίες διαλέγουν μερικά αεροπλάνα να παγώνουν τα καυσαέρια τους και σε μερικά άλλα όχι;

3. ΝΑΙ, τα περίεργα αυτά αεροπλάνα είναι επικίνδυνα για την υγεία μας αλλά και την οικολογία του τόπου μας. Θα πρέπει να το έχουμε όλοι μας στο πίσω μέρος του μυαλού μας.







RODIUS
Φτιαγμένο από εμάς, για εμάς.

1 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More