Μεσαιωνικό Φεστιβάλ Ρόδου 31 Μαΐου έως 2 Ιουνίου


Το 13o Μεσαιωνικό Φεστιβάλ της Ρόδου θα πραγματοποιηθεί φέτος στις 31 Μαΐου έως 2 Ιουνίου 2019 και θα έχει την Πιστοποίηση EFFE.
Η πλατφόρμα FestivalFinder.eu ανακοίνωσε τα αποτελέσματα από τα καλύτερα φεστιβάλ της Ευρώπης που τιμήθηκαν με την πιστοποίηση EFFE (Europe for Festivals, Festivals for Europe) 2019-2020. Μετά από μια διαδικασία εντατικής αξιολόγησης από εθνικούς εμπειρογνώμονες και διεθνή κριτική επιτροπή, διακρίθηκαν τα φεστιβάλ που πληρούσαν τα κριτήρια που έθεσε η ειδική επιτροπή της E.F.A., και το Μεσαιωνικό Φεστιβάλ της Ρόδου, είναι ανάμεσα σε αυτά!


Η πιστοποίηση EFFE της E.F.A, ανοίγει μία πύλη (festivalfinder.eu), τόσο για τους πολίτες, όσο και για τους επαγγελματίες του χώρου, ώστε να ανακαλύψουν και να δικτυωθούν με άλλα φεστιβάλ της Ευρώπης. Πρόκειται για μια νέα διεθνή πλατφόρμα που συνδέει φεστιβάλ τα οποία είναι βαθιά προσηλωμένα στις τέχνες, τις κοινωνίες στις οποίες ανήκουν και τις ευρωπαϊκές αξίες. Η πλατφόρμα προσκαλεί το κοινό, σε όλο τον κόσμο, να έχει πρόσβαση στην πιο πρόσφατη ενημέρωση που αφορά στα φεστιβάλ και να συμμετέχει σε τέτοιου είδους διοργανώσεις σε όλη την Ευρώπη. Πάνω απ ‘όλα, η EFFE αναγνωρίζει την τεράστια υπεροχή αυτών των φεστιβάλ σε ότι αφορά την καθημερινή προσφορά τους, σε όλη την Ευρώπη.

H πιστοποίηση EFFE είναι μία πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας των Φεστιβάλ Τέχνης (E.F.A.) που έχει έδρα στις Βρυξέλλες και υποστηρίζεται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. To Moto της πλατφόρμας είναι:“Στην Ευρώπη οι τέχνες είναι μόλις ένα φεστιβάλ μακριά” και ασπαζόμενοι αυτό, οι συντελεστές του Μεσαιωνικού Φεστιβάλ Ρόδου κάνουν μία μακροχρόνια, εντατική προσπάθεια, να φέρουν την κοινωνία της Ρόδου πιο κοντά σε μορφές τέχνης που έχουν συνδεθεί με την ιστορία της και το αποτέλεσμα των προσπαθειών αυτών, δείχνει πλέον να επιβραβεύεται.

Το 13ο Μεσαιωνικό Φεστιβάλ Ρόδου θα πραγματοποιηθεί στις 31 Μάη έως 2 Ιούνη 2019. Η ατζέντα των εκδηλώσεων ακολουθεί.

Για τα Νέα του φεστιβάλ επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο fb:
www.facebook.com/medievalrose.medievalfestival
και το group-ομάδα μας στο fb:
www.facebook.com/groups/medievalrose
Επίσημη σελίδα:
https://www.medievalfestival.gr/
 
Rhodes - Medieval Rose Festival from Anna Achiola on Vimeo.

1 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More