Οι Σουηδοί «ψηφίζουν» και φέτος Ρόδο για τις διακοπές τους

Σταθερά ψηλά στις προτιμήσεις τους
Ένα κολακευτικό άρθρο για τη Ρόδο και συγκεκριμένα για τη Λίνδο δημοσίευσε την περασμένη Τρίτη η μεγαλύτερη εφημερίδα της Σουηδίας, «Expressen», προτρέποντας....
έτσι τους Σουηδούς να συνεχίσουν να προτιμούν το νησί για τις διακοπές τους.

Το άρθρο έχει τίτλο «Η άγνωστη Ρόδος - Πιο ήσυχη και πιο πολυτελής» και δίνει έμφαση στα όσα προσφέρει η περιοχή της Λίνδου στους τουρίστες, δηλαδή τα καθαρά τιρκουάζ νερά, τα μοναδικά ξενοδοχεία, τα περίφημα εστιατόρια, αλλά και τα αρχαιολογικά ευρήματα.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, η Ρόδος είναι ένα μέρος που οι Σουηδοί αγαπούν ιδιαίτερα, καθώς λατρεύουν τον ήλιο της και το αποδεικνύουν κάθε χρόνο.

Δεν είναι όμως μόνο οι Σουηδοί που προτιμούν τη Ρόδο. Τα μηνύματα που έφτασαν από τη μεγάλη τουριστική έκθεση της Ρωσίας, ΜΙΤΤ, ήταν ιδιαίτερα αισιόδοξα, αφού για φέτος προβλέπεται αύξηση της τουριστικής κίνησης κατά 20%.

Ακόμη, σημαντικό είναι το γεγονός πως φέτος έχουν προστεθεί 25.000 πολυτελέστατες κλίνες στο δυναμικό του νησιού, ώστε να προσφέρουν υπηρεσίες υψηλού επιπέδου ακόμη και στον πιο απαιτητικό επισκέπτη.

Τέλος, αναμένεται να υπάρξει αύξηση των αφίξεων κατά 15%, ενώ μόλις χθες ξεκίνησε η τουριστική περίοδος για τη Ρόδο, με μαζικές πτήσεις τσάρτερ από το Ισραήλ και τη Γερμανία. Τις επόμενες ημέρες μάλιστα θα φτάσουν στο νησί αεροπλάνα από 15 ευρωπαϊκές χώρες.
protothema
http://parapona-rodou.blogspot.com/2013/03/blog-post_7753.html#.UVKvyxygilg

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More