Η μιζέρια δεν τελειώνει με την ψήφιση των μέτρων

Η μιζέρια δεν τελειώνει με την ψήφιση των μέτρων 
Την εκτίμηση ότι η μιζέρια της Ελλάδας δεν τελειώνει με την ψήφιση των μέτρων απόψε από τη Βουλή, κάνει το CNN. Το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο τονίζει ότι οι αναλυτές πιστεύουν ότι το πακέτο μπορεί να αγοράσει μόνο χρόνο για την Αθήνα και να της δώσει προσωρινή ανακούφιση, ενώ το χρέος της θα συνεχίσει να αυξάνεται.

«Οι βουλευτές θα ψηφίσουν μεταρρυθμίσεις στην αγορά εργασίας, περικοπές σε μισθούς, συντάξεις και αποζημιώσεις, που θα προστεθούν στη δυστυχία των Ελλήνων που βλέπουν το βιοτικό τους επίπεδο να μειώνεται» γράφει το CNN.

Το CNN επισημαίνει ότι η Ελλάδα θα πάρει δύο χρόνια παράτασης, ωστόσο αυτό θα αφήσει ένα χρηματοδοτικό κενό της τάξεως των 30 δισ. ευρώ, το οποίο οι Ευρωπαίοι δεν θέλουν να καλύψουν ρίχνοντας νέο χρήμα στη χώρα.

«Το πρόβλημα για τους επενδυτές σήμερα είναι ότι η οικονομία της Ελλάδας είναι πιθανό να επιδεινωθεί τον επόμενο χρόνο και είναι πολύ πιθανό να χρειαστούν πρόσθετα κεφάλαια το 2013» ανέφερε ο Christopher Paul, επικεφαλής στρατηγικός αναλυτής της Wells Fargo Advisors.
http://www.newsbeast.gr/financial/arthro/440139/i-mizeria-den-teleionei-me-tin-psifisi-ton-metron/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More