Ο Μπλέρ, ο Μπους και το παράνομο παρκάρισμα του δημάρχου Ρόδου!..


ΠΕΡΙ ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ…

Ο δημοτικός αστυνόμος έκανε πολύ σωστά που «έκοψε» κλήση στο υπηρεσιακό αυτοκίνητο του κ. Κουσουρνά και θα πρέπει να επαινεθεί για τη ευσυνειδησία του!
Σοβαρά εκτεθειμένος είναι προσωπικά ο δήμαρχος Ρόδου Στάθης Κουσουρνάς με τα όσα συνέβησαν την Παρασκευή το βράδυ στο εκκλησάκι των Αγίων Αποστόλων στο λιμανάκι του Φαληρακίου, αναφορικά με την παράνομη στάθμευση, από τον οδηγό του, του υπηρεσιακού αυτοκινήτου του Δήμου, στο οποίο επέβαινε και ο ίδιος, με αποτέλεσμα ένας ευσυνείδητος δημοτικός αστυνόμος να τον γράψει και ν’ αφήσει την κλήση στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου...

 

Το παράνομο παρκάρισμα του υπηρεσιακού αυτοκινήτου του Δήμου είναι δεδομένο και οι δικαιολογίες που προβάλλονται εκ των υστέρων, ότι παράνομοι ήταν ..κώνοι που εμπόδιζαν το νόμιμο παρκάρισμα, είναι τουλάχιστον αστείες.
Ο δημοτικός αστυνόμος που «έκοψε» κλήση στο αυτοκίνητο του δημάρχου, ενώ προειδοποιήθηκε από τον οδηγό του και μάλιστα απειλητικά, είναι άξιος συγχαρητηρίων και δημόσιου επαίνου, γιατί έπραξε το καθήκον του, αδιαφορώντας αν το αυτοκίνητο ήταν του δημάρχου. Ήταν μια παρανομία που ορθώς βεβαιώθηκε – τα πράγματα είναι απλά, άλλωστε έτσι γίνεται στις πολιτισμένες χώρες.
Η μοναδική παρανομία που δεν βεβαιώθηκε ακόμη αφορά το γεγονός ότι ο δήμαρχος εξακολουθεί να έχει στην υπηρεσία του προσωπικό αστυνομικό φρουρό, επειδή διετέλεσε μερικούς μήνες βουλευτής! Άλλη παρανομία στην περίπτωση του παράνομου παρκαρίσματος του αυτοκινήτου από τον αστυνομικό φρουρό του δεν υπάρχει – ο δημοτικός αστυνόμος που «έκοψε» την κλήση είναι ο μόνος νόμιμος και ευσυνείδητος στην άσκηση των καθηκόντων του.
Ο παράνομος αστυνομικός, φρουρός (!) του δημάρχου διέπραξε και την επί πλέον παρανομία να απειλήσει τον δημοτικό αστυνόμο και επί πλέον να σηκώσει χέρι γιατί δεν υπάκουσε στις διαταγές του!
Σύμφωνα με πληροφορίες, το θέμα θα εξετασθεί αύριο Δευτέρα στο Δήμο. Δηλαδή, ποιο είναι το προς εξέταση θέμα. Το μοναδικό λογικά θέμα που διαφαίνεται, είναι να απονεμηθεί τιμητική διάκριση στον ευσυνείδητο δημοτικό αστυνόμο και να γίνουν αυστηρές συστάσεις στον προσωπικό φρουρό του δημάρχου να πάψει να παριστάνει το σερίφη.
ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ χρόνια ο οδηγός του Βρετανού πρωθυπουργού Τόνι Μπλερ πάρκαρε την πρωθυπουργική λιμουζίνα παράνομα στη γνωστή οδό Ντάουνιγκ Στρήτ 10, όπου και η κατοικία του εκάστοτε πρωθυπουργού. Σε 1 λεπτό ο τροχονόμος της περιοχής όχι μόνο «έκοψε» κλήση, αλλά αφαίρεσε και τις πινακίδες από το αυτοκίνητο. Και φυσικά δεν έγινε τίποτα, πέραν του ότι έκραξαν τον Τόνι Μπλέρ όλα τα ΜΜΕ της Βρετανίας.
ΕΠΙΣΗΣ, πριν από κάποια χρόνια συνελήφθη σε μπαρ μια από τις κόρες του Προέδρου των ΗΠΑ Τζωρτζ Μπους, διότι κατανάλωνε αλκοολούχο ποτό, ενώ δεν είχε συμπληρώσει το 18ο έτος (!) της ηλικίας της. Η κόρη Μπους συνελήφθη, διανυκτέρευσε στο αστυνομικό τμήμα και το πρωί οδηγήθηκε στο αυτόφωρο όπου της επιβλήθηκε πρόστιμο!
•    Αλλού έτσι γίνεται!
•    Αλλοιώς γίνεται στις χώρες της μπανανίας!

Θ.Μ.

http://rodosalarm.gr/index.php/koinonia/5016-2012-07-01-06-41-53

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More