Αλβανοί έκλεβαν ό,τι έβρισκαν από δωμάτια ξενοδοχείωνΣυνελήφθη χθες το απόγευμα στη Ρόδο 26χρονος Aλβανός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Πρωτοδικών Ρόδου για διακεκριμένες κλοπές...

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης διαπιστώθηκε ότι ο 26χρονος από κοινού με ένα 19χρονο ομοεθνή του, ο οποίος δεν συνελήφθη, τον τελευταίο μήνα διέπραξαν από κοινού συνολικά δέκα κλοπές από δωμάτια ξενοδοχείων και επιχειρήσεις, κυρίως στην περιοχή της Ιαλυσού Ρόδου.

Συγκεκριμένα:


Την 28-05-2012 πρωινές ώρες στην Ιαλυσό, αφού μπήκαν από ανοικτή μπαλκονόπορτα σε δωμάτιο ξενοδοχείου που διέμενε αλλοδαπός, υπήκοος Ολλανδίας αφαίρεσαν ηλεκτρονικές συσκευές και προσωπικά αντικείμενα αξίας 5.000 ευρώ.

Αρχές Ιουνίου 2012 στην Ιαλυσό, αφαίρεσαν από εστιατόριο-μπαρ ξενοδοχείου ποτά, ένα κινητό τηλέφωνο και μια ηλεκτρική συσκευή.

Την 05-06-2012 πρώτες πρωινές ώρες στην Κρεμαστή, παραβίασαν κατάστημα εστιατόριο και αφαίρεσαν χρήματα, αναψυκτικά και ένα φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή.

Την 12-06-2012 πρώτες πρωινές ώρες στην Ιαλυσό, αφού μπήκαν από ανοικτή μπαλκονόπορτα σε δωμάτιο ξενοδοχείου που διέμενε αλλοδαπός, υπήκοος Ουγγαρίας, αφαίρεσαν προσωπικά αντικείμενα και το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ.

Την 22-06-2012 πρώτες πρωινές ώρες στην Ιαλυσό, αφού μπήκαν από ανοικτή μπαλκονόπορτα σε δωμάτιο ξενοδοχείου που διέμεναν αλλοδαποί, υπήκοοι Δανίας, αφαίρεσαν προσωπικά αντικείμενα και το χρηματικό ποσό των 390 ευρώ.

Την 22-06-2012 πρώτες πρωινές ώρες στην Ιαλυσό αφού μπήκαν από ανοικτή μπαλκονόπορτα σε δωμάτιο ξενοδοχείου που διέμεναν αλλοδαποί, υπήκοοι Δανίας, αφαίρεσαν προσωπικά αντικείμενα. Επιπλέον, αφαίρεσαν από εξωτερικό μπαρ της επιχείρησης μια ηλεκτρονική συσκευή.

Την 23-06-2012 πρώτες πρωινές ώρες στην Ιαλυσό αφού μπήκαν από ανοικτή μπαλκονόπορτα σε δωμάτιο ξενοδοχείου που διέμενε αλλοδαπή, υπήκοος Τσεχίας, αφαίρεσαν ηλεκτρονικές συσκευές αξίας 800 ευρώ.

Την 28-06-2012 πρώτες πρωινές ώρες στην Ιαλυσό σε δυο διαφορετικές περιπτώσεις, αφού μπήκαν από ανοικτές μπαλκονόπορτές σε δωμάτια ξενοδοχείων που διέμεναν αλλοδαπο, υπήκοοι Νορβηγίας και Ουκρανίας αντίστοιχα, αφαίρεσαν προσωπικά αντικείμενα.

Στην κατοχή των κατηγορουμένων και σε έρευνα που έγινε στην οικία τους, στην Ιαλυσό Ρόδου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κλεμμένα αντικείμενα και χρήματα, μέρος των οποίων αφού αναγνωρίστηκε, αποδόθηκε στους δικαιούχους.

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε θα οδηγηθεί σήμερα στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.

newpost.gr
http://parapona-rodou.blogspot.com/2012/07/blog-post_5778.html
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More